Terugblik BOB-Borrel
Wilt u meer weten over BOB of lid
worden? Neem dan contact op met
BOB-organisator Danny Toonen,
024-3503240/06-54913037,
danny@vanmunstermedia.nl of kijk op
bob.valleibusiness.nl.
Alle fotoââ¬â¢s en filmpjes van de BOB-Borrels zijn te bekijken op bob.valleibusiness.nl. Gebruikt u een smartphone om de site te bekijken, dan krijgt u bij het bezoeken van de website direct de melding met de vraag of u van de mobiele website gebruik wilt maken.
Succesvolle laatste
BOB-Borrel van 2014
Op maandag 8 december 2014 was de laatste BOB-Borrel voor lezers van Vallei Business van dit kalenderjaar. Ditmaal hadden we ook lezers van Oost-Gelderland Business en Utrecht Business uitgenodigd.
We waren te gast bij Restaurant de Vendel aan de Vendelseweg in Veenendaal. De werden welkom geheten door het personeel van De Vendel met een heerlijk drankje.
Het officiële gedeelte werd afgetrapt met een woord van welkom door organisator Danny Toonen, waarna het woord ging naar Erik Volkers. Volkers is Marketing Intelligence adviseur bij Tempo Team. Zijn presentatie ging over de krachtige combinatie tussen techniek en sociale innovatie. Al met al een zeer interessant en leerzame presentatie.
Na de presentatie van Erik Volkers werd ons een heerlijk 4-gangen diner aangeboden door de keukenbrigade van Restaurant de Vendel. Het culinaire niveau was hoog met onder andere kabeljauw met venkel en gevulde blauwhoen.
Uiteraard werd de BOB-Borrel op informele wijze
afgesloten middels een drankje.
Op maandag 8 december 2014 was de laatste BOB-Borrel voor lezers van Vallei Business van dit kalenderjaar. Ditmaal hadden we ook lezers van Oost-Gelderland Business en Utrecht Business uitgenodigd.
We waren te gast bij Restaurant de Vendel aan de Vendelseweg in Veenendaal. De werden welkom geheten door het personeel van De Vendel met een heerlijk drankje.
Het officiële gedeelte werd afgetrapt met een woord van welkom door organisator Danny Toonen, waarna het woord ging naar Erik Volkers. Volkers is Marketing Intelligence adviseur bij Tempo Team. Zijn presentatie ging over de krachtige combinatie tussen techniek en sociale innovatie. Al met al een zeer interessant en leerzame presentatie.
Na de presentatie van Erik Volkers werd ons een heerlijk 4-gangen diner aangeboden door de keukenbrigade van Restaurant de Vendel. Het culinaire niveau was hoog met onder andere kabeljauw met venkel en gevulde blauwhoen.
Uiteraard werd de BOB-Borrel op informele wijze
afgesloten middels een drankje.
Benieuwd naar BOB?
Wilt u ook een BOB meemaken? Schrijf u gratis in via de website bob.valleibusiness.nl en kies de BOB uit waar u zich voor wilt aanmelden. Zodra u zich heeft aangemeld, is dit bij het desbetreffende BOB-event te zien. Ook kunt u dan meteen uw eigen bedrijfsprofiel aanmaken en de naam en NAW-gegevens van uw bedrijf invullen. Als u al eens aan een BOB-Borrel heeft deelgenomen, hoeft u enkel de bij ons bekende gegevens te controleren en desgewenst aan te passen. BOB-leden kunnen hun gegevens op hun uitgebreide bedrijfsprofiel aanpassen, dat bovendien ook nog eens geheel naar eigen wens van extra informatie en afbeeldingen kan worden voorzien. Meer weten over BOB? Neem dan contact op met BOB-organisator Danny Toonen (024-3503240/06-54913037/danny@vanmunstermedia.nl).
BOB Vallei Business maakt onderdeel uit van Vallei Business; een on/offline platform voor ondernemers uit de Vallei regio.
www.valleibusiness.nl
Bijdragen aan BOB
Heeft u als ondernemer een sfeervolle locatie die als decor voor een BOB-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in de Foodvalley regio beslist van zouden moeten weten? BOB-organisator Danny Toonen is voor de BOB-Borrels in 2015 nog op zoek naar locaties en sprekers. Vraag naar de mogelijkheden.
bobborrel
Vallei Business nr 6 2014
