Niet bouwen of slopen maar 'revitaliseren'

Magazines | Vallei Business nr 6 2014

Uw bedrijf zit al op een goede locatie en klanten weten u precies te vinden. Maar staat u er wel eens bij stil hoe anderen uw bedrijfspand zien? Voldoet uw pand nog aan de eisen en de ‘look’ van deze tijd? Het is het eerste wat klanten zien als ze bij u komen. Door uw pand te revitaliseren geeft u het een gehele nieuwe, duurzame uitstraling die past bij deze tijd. Maak kennis met het revitalisatieprogramma van Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel.

Revitalisatie

Directeur Adrie van Kessel legt dit nieuwe begrip ‘revitalisatie’ in één zin uit. “Bestaand vastgoed aanpassen aan deze tijd op het gebied van gebruikerseisen, duurzaamheid, esthetiek en energiebesparing.” Vanzelfsprekend zijn er legio mogelijkheden om een pand aan te passen. “We kijken niet alleen naar de buitenkant, maar laten de duurzaamheidseisen zwaar meewegen, bijvoorbeeld waar het gaat om nieuwe energie-installaties, isolatiewaarden of de milieubelasting van de toegepaste materialen.”

Duurzaam bouwen

Het bouwbedrijf is ervaren in duurzaam (ver)bouwen waarbij aandacht voor de kwaliteit van de omgeving een vanzelfsprekende voorwaarde is. Recent zijn Profile Tyre Center in Leerdam, Volvo Cars Nederland in Beesd en de winkel van Only For Men in Geldermalsen gerevitaliseerd. “Door jarenlange ervaring, het werken met kwaliteitsproducten en rekening houdend met uw wensen, zorgen wij ervoor dat u de komende decennia kunt genieten van de voordelen van uw duurzame bedrijfspand, waaronder een lagere energierekening.”

Herbestemming

Ook herbestemming is een blijvende trend. In de voorgaande decennia is er bijzonder veel gebouwd en door de economische ontwikkelingen komen veel van die panden nu leeg te staan. “Is een pand te gedateerd, dan is sloop en nieuwbouw op zijn plaats, maar we zien steeds meer dat er gekozen wordt voor herbestemming. Zo hebben we in opdracht van Ziekenhuis Rivierenland de voormalige recreatiezaal St. Elizabeth in Beneden-Leeuwen verbouwd tot poli-

kliniek”, aldus Adrie.

Quickscan

“We hebben een quickscan ontwikkeld om bestaande én nieuwe panden te kunnen beoordelen op duurzaamheid”, vervolgt hij. “We geven inzicht in wat we kunnen doen om het gebouw duurzamer te maken, om specifiek gewenste keurmerken te behalen of de juiste herbestemming te kiezen. We maken dat heel concreet. Naast een sprankelend design van vernieuwde gevels, gaat het ook om isolatie, geluidwerendheid, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van energiezuinige verwarmings- en koelcomponenten. “

Kijk eens kritisch naar uw pand. Is het toe aan revitalisatie? Neem voor een gratis* quickscan van uw pand contact op met:

Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel

Tielerweg 19, 4191 NE Geldermalsen

0345 571 563

www.jcvankessel.nl

*gratis voor aanvragen t/m 31-12-2014

Niet bouwen of slopen maar ‘revitaliseren’

Bedrijfshuisvesting

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement