Repro Mercurius: grootste reprospecialist van de FoodValley regio

Magazines | Vallei Business nr 6 2014

Repro Mercurius

Grootste reprospecialist van de FoodValley regio

Al sinds 1989 is Repro Mercurius een actieve speler op de regionale reproductiemarkt. Door te blijven vernieuwen, hebben de broers Erik en Rini van Ernst een toonaangevend, modern bedrijf kunnen opbouwen met een gevestigde naam en een goede reputatie. De redactie van Vallei Business reed naar Ede om een kijkje te nemen.

Repro Mercurius is geen alledaags reproductiebedrijf. De frisse en moderne uitstraling valt direct op. Erik vertelt dat hij en zijn broer trots zijn op het bedrijf wat zij hebben opgebouwd. “Eind jaren 80 is onze vader met het bedrijf begonnen en kijk eens waar we nu staan. Een stabiel reproductiebedrijf met dagelijkse business in de hele FoodValley regio en soms zelfs ver daarbuiten.” Erik haast zich overigens te zeggen dat het zonder de medewerkers niet mogelijk was geweest. “Dat is een belangrijke factor die vaak wordt vergeten. Ze weten waar ze het over hebben, echte vakmensen.”

Sinds vijf jaar zit Repro Mercurius in een ruim pand aan de Telefoonweg 124 in het centrum van Ede. “Een bewuste keuze”, vertelt Rini. “Juist om ook onze diensten ook aan te bieden aan de consumenten. En dat kan op deze locatie heel goed. We willen onze diensten zo laagdrempelig mogelijk aanbieden voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. We bedienen vanaf het begin van ons bestaan vooral de bouwsector met o.a. afdrukken / scannen van bouwtekeningen. Daarnaast scannen we voor bedrijven de dagelijkse poststukken voor digitale verwerking.”

Door continu te vernieuwen en het takenpakket uit te breiden, zorgen de broers ervoor dat ze altijd voorlopers zijn in hun branche. Erik: “Zo is ons machinepark top. We willen alleen maar de beste producten, want daar win je het vaak gewoon mee.”

Een recente ontwikkeling bij Repro Mercurius is het maken en leveren van verschillende soorten lijsten. “Dat was eigenlijk iets wat we al deden, en we hebben besloten dit verder uit te breiden met ruim 200 soorten lijsten”, aldus Erik. “Het is voor ons ook een logische stap, omdat we alles al maken wat in een lijst past. Het is een toevoeging op de service die wel al bieden.”

Een andere toegevoegde waarde is de mooi demoruimte. Hier staan alle producten en diensten uitgestald en kunnen demo's worden gegeven. De oplettende bezoeker zal direct accenten uit andere ruimtes in het pand zien... iets wat de redacteur niet is gelukt.

Maak eens een afspraak of kom vrijblijvend langs aan de Telefoonweg 124 te Ede voor ons zeer uitgebreide dienstenpakket.

Repro Mercurius

Telefoonweg 124

6713 AL Ede

T: 0318-619018

I: www.repromercurius.nl

E: info@repromercurius.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by