Toplocaties

Magazines | Vallei Business nr 2 2015

Hotel en Congrescentrum de ReeHorst

Hotel - Restaurant - Brasserie - Wijnbar - Vergaderen

Trainingen - Congressen - Events - Theater

Geschikt voor elke gelegenheid. Met o.m. 38 zalen en ruime, gezelllige ontvangstfoyers. Elke bijeenkomst wordt gegarandeerd een beleving. Vol warmte,gezelligheid en altijd persoonlijk!

Bennekomseweg 24

6717 LM Ede

T 0318 750300 F 0318 750301

E info@reehorst.nl

I www.reehorst.nl

The Hunting Lodge

Puur, eerlijk

en vooral veel genieten’

Beekhuizenseweg 1

6891 CZ Rozendaal

026 3611597

www.thehunting.nl

Toplocaties in de regio Vallei

Restaurant L’Orage / Party Centrum Flora

In een ambiance van nostalgie, rust en gemoedelijkheid is restaurant L’ Orage de perfecte locatie om te genieten van een goede maaltijd.

Lunterseweg 44

6718 WE Ede

T 0318-613876 / 653227

F 0318-653327

I www.lorage.nl

BOUWRAADGEVER

Voor een efficiente dynamische begeleiding

Er worden nog steeds veel bouwfouten gemaakt die leiden tot grote ergernis en …. schade. Als u dat wilt voorkomen schakelt u BOUWRAADGEVER in. Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en de bij de bouw betrokken ondernemers waarbij wij steeds uit het oogpunt en in het belang van de opdrachtgever handelen. Denk daarbij aan ontwerpwensen, milieubewuste keuzes voor energie en materiaalgebruik, toepassing van de nieuwste technieken en een efficiënte, dynamische begeleiding. Door een juiste keuze van materialen bespaart u onderhoudskosten in de toekomst!

Voor meer info: Adri van Doesburg, T. 0318 56 11 78 M. 06 514 20 814

E. info@bouwraadgever.nl / www.bouwraadgever.nl

Veenendaal hotspot

voor ICT-bedrijven

Optimale bereikbaarheid, centrale ligging en een innovatief ondernemersklimaat maken van Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplek voor ondernemers. Met name ICT-bedrijven hebben de weg naar Veenendaal al gevonden. Als ICT-centrum van de regio werkt Veenendaal hard aan de realisatie van een ICT-Campus, waar ICT-bedrijven kennis delen en onderwijs kan excelleren. Het gepresenteerde Plan van Aanpak ICT-Campus onderschrijft dit streven.

Innovatief en duurzaam ondernemen gaan hand en hand

ICT-bedrijven zijn gewend vooruit te kijken. Vooruit kijken betekent duurzaam ondernemen. Wie serieus aan de slag wil met duurzaam ondernemen, kijkt kritisch naar z’n huisvesting. Een duurzaam bedrijfspand verbruikt niet alleen minder energie, één van de speerpunten van ICT Nederland, het biedt ook een prettiger werkklimaat voor medewerkers. Bovendien is een duurzaam bedrijfspand niet alleen nú voordeliger, het blijft ook op lange termijn couranter en is daarmee een slimme manier van vermogen opbouwen.

Veenendaal biedt ondernemers volop ruimte

Voor ICT-ondernemers die duurzame huisvesting zoeken, biedt Veenendaal volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld op Businesspark Het Vizier aan de A12. Inmiddels al de thuisbasis van UNIT4, Detron en Bartosz. Het concept ‘De 6 Jagers’ op Het Vizier biedt duurzame kantoorvilla’s met eigen parkeergelegenheid, speciaal voor het MKB. DGA’s die meer info willen, kijken op www.hetvizier.com/dga

Groene samenwerking

In Veenendaal is een breed samenwerkingsverband gevormd voor de uitvoering van het groenonderhoud. Gemeente, IW4, Koninklijke Ginkel Groep, Van Dijk Groenvoorzieningen en ACV willen hiermee een impuls geven aan de participatie van mensen met arbeidsbeperking.

Zowel vanuit de gemeenteraad als vanuit deze partijen zelf bestond al langer de wens om meer samen te werken tussen lokale partijen. Daardoor kunnen werkzaamheden beter worden afgestemd en wordt kwaliteitswinst geboekt. De samenwerking gebeurt in eerste instantie als pilot. Een belangrijke drijfveer voor de nu gestarte pilot voor het groenonderhoud is gelegen in de opdracht van overheid en bedrijfsleven om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te helpen. Alle deelnemende bedrijven erkennen dat dit alleen lukt door nauw samen te werken. Op basis van de kennis van IW4 van deze doelgroep en de ervaringen die bijvoorbeeld ook de Ginkel Groep al heeft, kunnen meer mensen worden opgeleid en ingezet voor het groenonderhoud.

Wilt u meer weten over IW4 en deze samenwerking, dan kunt u contact opnemen met Christian Vink, manager Groen IW4, c.vink@iw4.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by