Vergaderen op locatie bij Het oude Politiebureau

Magazines | Vallei Business nr 2 2015

Vergaderen op locatie bij

Het oude Politiebureau

Het oude Politiebureau heeft op de 1e en de 2e verdieping sfeervolle kamers voor zakelijke bijeenkomsten. Voor 2 tot 26 personen kunt u terecht in een van de 6 kamers. Op de 2e verdieping is er een mooie zolderruimte voor 26 tot 150 personen. Overbodig om te zeggen dat uw vergadering, seminar of meeting met een heerlijke lunch, diner of borrel gecombineerd kan worden. En door de zeer centrale ligging in Midden-Nederland, voldoende parkeergelegenheid en in de nabijheid van het station is Het oude Politiebureau voor iedereen goed bereikbaar.

De belangrijkste voordelen

Het is algemeen bekend dat vergaderen op een externe locatie een andere dimensie aan het overleg geeft dan een interne meeting. Er zijn vele voordelen om elkaar juist buiten het bedrijf te treffen voor een goed en efficiënt overleg. De belangrijkste voordelen zijn:

• Niet gestoord worden tijdens de vergadering

• Een externe locatie geeft meer lading en urgentiebesef

• Alle faciliteiten worden professioneel voor u geregeld en u heeft er geen omkijken naar

• Een zwaarder of lastiger onderwerp is ‘makkelijker’ te bespreken buiten de deur

Zorgeloos vergaderen

Het oude Politiebureau maakt u externe meeting zorgeloos. Alle ruimtes zijn voorzien van de faciliteiten die u nodig heeft, zoals wifi, beamer tot aan een blocnote & balpen voor iedere gast. Koffie, thee, water en frisdranken staan voor u klaar. Voor ieder gezelschap is er een geschikte ruimte. We nodigen u van harte uit voor een rondleiding en uw persoonlijke wensen te bespreken.

Of kijk alvast op www.hetoudepolitiebureau.nl/zalen

Het oude Politebureau

Breelaan 2a - 6711 MR Ede - 0318 – 658700

info@hetoudepolitiebureau.nl

Vergaderen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by