Business Events beproefd succes

Magazines | Vallei Business nummer 5 2016

Business Events

beproefd succes

Een podium waarop onderscheidende ondernemers in de schijnwerpers worden gezet, feestelijke, goed verzorgde netwerkavonden en bovenal verbinding tussen ondernemers in een regio brengen: dat is het doel van een Business Event.

De gemeentes Ede en Veenendaal kunnen al terug kijken op 11 succesvolle jaren waarin vele mooie bedrijven de revue zijn gepasseerd. Op 10 oktober jl. vond de 12e editie plaats van Business Event gemeente Ede. Winnaars van 2016 waren in de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming: KernGroen, bij MKB&Detailhandel was het camping de Wije Werelt in Otterlo en in de categorie Grootzakelijk ICT bedrijf 4PS. Dance Studio Bennekom ging er met de Rabo Publieksprijs vandoor.

Allemaal winnaars

Binnen dit netwerkconcept worden bedrijven in verschillende categorieën ingedeeld. "Wat vooral opvalt is de diversiteit van de genomineerde bedrijven, zelfs binnen een categorie", aldus de organisatie van NBE. "Het mooie hieraan is dat er eigenlijk nooit een verliezer is: zet je bedrijven uit dezelfde branche naast elkaar, dan zal er altijd een zich de verliezer voelen. Al gaat er op de award uitreiking maar een per categorie met de award naar huis, als genomineerde van een Business Event krijgen alle genomineerden evenveel exposure. Het zijn dus allemaal winnaars".

Veenendaal 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 zal ook voor de gemeente Veenendaal het 12e Business Event plaatsvinden, na een succesvolle editie vorig jaar wederom in de Basiliek. "Het gebruikelijke proces van deze verkiezing is bij al onze Business Events in de basis hetzelfde", aldus NBE. "Er is een Voordrachtcommissie waarin onder andere vertegenwoordigers vanuit ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen, gemeentes en de Rabobank zitting hebben. Deze dragen vanuit hun achterban en netwerk bedrijven voor, en bepalen aan de hand van uiteenlopende criteria welke van de voordrachten worden aangeboden aan de Jurycommissie. Deze beoordeelt, bezoekt en selecteert vervolgens in drie categorieën per categorie drie genomineerden".

Hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn

Dat de formule van de Business Events al vele jaren een succes blijken te zijn, wordt mede mogelijk gemaakt door de Business Partners van de verschillende events. Rabobank Vallei en Rijn is van meet af aan Hoofdsponsor: "Al sinds 2005 is Rabobank Vallei en Rijn als hoofdsponsor verbonden aan de Business Events in Ede en Veenendaal en sinds dit jaar ook aan het evenement in Wageningen. Het is een mooie manier om waardering te laten blijken voor lokaal ondernemerschap. De Business Events passen goed bij de merkwaarden van onze bank; betrokken, toonaangevend en dichtbij", aldus Ben Smeenk, directeur Bedrijven. "Omdat de Business Events al jaren goed bezocht en gewaardeerd worden is het voor Rabobank een eer deze evenementen als hoofdsponsor mede mogelijk te maken." n

Het is mogelijk een Business Event als belangstellende bij te wonen.

Voor meer info: www.nbe.nu

Special - Business Event

Genomineerden BE Ede 2016

Wageningen

Het event in Wageningen werd in 2016 voor de eerste maal georganiseerd. Door verbinding tussen

universiteit cq kenniscampus en omringende bedrijven heeft dit Business Event een bijzondere insteek. Zo werd tijdens het event ook de zgn. Jonge Helden Award uitgereikt aan de studenten met het meest veelbelovende business plan.

Voor de titel Ondernemer/Onderneming van het Jaar 2016 gemeente Veenendaal zijn de volgende bedrijven genomineerd:

Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming:

Ups&Downies ? Jasper van der Vlist

Flitsmeister ? Sjoerd Perfors, Rick Waalders en Jorn de Vries

Concept & Me ? Martin van Engelenburg 

Categorie MKB & Detailhandel

Paramedisch Instituut Rembrandt ? Hans Bloo, Ivo Daanen en Steven van der Pauw

Dymato bv ? Theo en Ingrid Coffeng

JEDE Koffie ? Henk van der Weijden 

Categorie Grootzakelijk

Vallei Auto Groep ? Bert de Kroon en Arend Flier

Ginaf Trucks Nederland ? André Molengraaf en Edgar Ooijman

Kone ? Caroline Simon Thomas

Als ICT gemeente kent de jury ook ieder jaar in Veenendaal de ICT award toe. Dit jaar gaat deze erkenning naar Hillstar BV.

Winnaars BE Ede 2016

Winnaars BE Wageningen 2016

ICT Winnaar Veenendaal 2016: Hillstar bv, Klaas Mollema en

Thomas van Buren

delen:

Vallei Business nummer 5 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by