Haringparty verbindt ondernemers

Magazines | Vallei Business nummer 3 2017

De heerlijke haring, de toplocatie en het mooie weer waren de ingrediënten voor een sfeervolle middag. Om 12.00 uur openden de directieleden van Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau de Haringparty. Mariska de Kleijne, directievoorzitter bij Rabobank Vallei en Rijn: "Samen met Het oude Politiebureau bieden we met de Haringparty een prima netwerkplatform voor de regio FoodValley".

Fotografie: Studio Pothoff / Ted Walker Fotografie
 

Ook dit jaar zijn er onder het genot van de Hollandse Nieuwe mooie verbindingen ontstaan. Mariska vervolgt: "We laten met dit netwerkevenement zien dat de Rabobank dichtbij, betrokken en toonaangevend is". Edwin van den Oever van Het oude Politiebureau vult aan: "Het is elk jaar weer genieten tijdens de Haringparty. Terwijl onze gasten genieten van haring en rosé spreken ze elkaar en doen ze goede zaken. Dat zijn de ideale omstandigheden, toch? Wij vinden het geweldig dat we onze zakelijke relaties dit platform kunnen bieden."

De achtste editie van de Haringparty, georganiseerd door Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau, vond op dinsdagmiddag 20 juni plaats in Ede. Het event was wederom druk bezocht. Ruim 700 gasten ontmoetten elkaar onder het genot van haring en rosé.

F

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by