Crown Slim Werken maakt enorme groei door

Magazines | Vallei Business nummer 4 2018

crown slim werken | bedrijfshuisvestiging

Terug naar onze roots

De economie zit in de lift, bedrijven groeien en zzpers zien dat er markt is voor hun producten of dien-sten. Dat vraagt om bewegingsruimte op het gebied van huisvesting. Crown Slim Werken, specialist in flexibele huisvesting, lift mee op deze ontwikkeling en opende onlangs nog een vestiging in Veenendaal. Bijzonder is dat het allemaal ooit begon aan de Vendelier 61 in Veenendaal.

Crown Slim Werken maakt enorme groei door

Crown Slim Werken werd opgericht in 2011 in Veenendaal en is inmiddels door heel Nederland actief. Een tijdje terug werd een vestiging in Ede geopend, maar het meest recent is de verhuizing naar het pand waar het ooit allemaal begon in Veenendaal. We zaten al in Veenendaal, maar kregen steeds meer vraag naar nog meer ruimte om te verhuren, vertelt Mark Teerling enthousiast. Om die reden hebben we ons oude pand weer betrokken. We gaan ook weer terug naar onze roots!

Satellietkantoren

Eigenaar Mark Teerling ziet met het aantrek-ken van de economie vooral meer behoefte bestaan aan flexibele huisvesting: kan-toorruimten die naar behoefte afgenomen kunnen worden, tijdelijk of permanent, met directe uitbreidingsmogelijkheden. Dat blijkt vooral in trek bij ondernemers uit de regio met een personeelsbestand tot pakweg tien mensen. Ze zoeken een grotere of anderszins gunstiger kantooromgeving of willen extra ruimtes op een andere locatie huren. We krijgen ook succesvolle zzpers die het tijd vinden om te professionaliseren, om de stap te maken van het kantoor aan huis naar een zakelijke omgeving, met ruimte om hun spullen te laten staan en de juiste ambiance om klanten te ontvangen. Daarnaast kiezen sommige bedrijven elders in het land voor uitbreiding met satellietkantoren.Dit alles tegen een vaste prijs per maand, met een flexibel opzegbare huurovereenkomst.

Strategisch gelegenNaast de vier locaties in Veenendaal nu, voerde Crown Slim Werken het flexibele huisvestingconcept ook door in een 1-a in Ede, op steenworp afstand van het NS-station en de snelweg A12. Makkelijk bereikbaar en strategisch gelegen in de FoodValley, geeft Teerling aan. Wij richten ons op het middensegment, met een sterke prijs-kwaliteitverhouding en een pragmatische benadering. Alles moet gewoon goed geregeld zijn, van het solide en

representatieve meubilair, de naamsvermelding bij de entree en de verse bonen koffie tot de wekelijkse schoonmaak, een opgeruimde omgeving, snel internet en een deugdelijk gebouw met een nette uitstraling, van binnen en van buiten. Mocht ergens een onvolkomenheid optreden, dan kan de ondernemer die een ruimte huurt mij direct bellen of appen en ik maak er meteen werk van. De behoefte aan een dergelijke

veelomvattende service neemt alleen maar toe, omdat bedrijven zich vooral op hun kernactiviteiten willen concentreren. Wanneer zij kunnen huren binnen zon flexconcept, met ruimte om uit te breiden of eventueel te krimpen, kan de dagelijkse business ongehinderd doorgaan.

www.crownslimwerken.nl

Met het betrekken van ons oude pand, keren we terug naar onze roots, aldus Mark Teerling.

delen:

Vallei Business nummer 4 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by