Bedrijven voordragen voor Business Event Ede

Magazines | Vallei Business nummer 2 2019

Bijzondere bedrijven

Tijdens dit evenement zullen awards toegekend worden aan de beste ondernemer van het jaar binnen de categorie?n 'Jonge on-derneming/Ondernemer', 'MKB & Detailhandel' en 'Grootzakelijk'. Het Business Event is op zoek naar bedrijven die zich onder-scheiden van de concurrentie, economisch succesvol zijn, oog hebben voor duurzaamheid en/of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle genomineerden maken tijdens het event kans op de RABO-publieksprijs.

Voordragen

Bedrijven kunnen door derden worden voorgedragen, maar het is ook mogelijk om als ondernemer zelf een voordracht te doen. Dit kan op: www.businesseventede.nl. Zodra het formulier binnen is, zal de voordrachtscommissie alle inzendingen beoordelen en zich verdiepen in de bedrijven. Op basis van de bevindingen wordt het juryboek gerealiseerd.

Genomineerden

Enkele weken voor het Business Event worden de genomineer-den bekendgemaakt. Zij presenteren zich aan de jury middels een pitch. Tijdens het ondernemersevent zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Feestelijk

Deze editie van het Business Event is extra bijzonder, omdat dit het 15e jaar is dat dit populaire ondernemersevent wordt gehouden. Speciaal voor het jubileumjaar maken de organiserende partijen er een extra feestelijke editie van.

Toekomst

Het voortbestaan van het Business Event Ede was enige tijd onzeker. Arnaud Wilod Versprille is met Olenz Notarissen al jaren betrokken. "Het evenement is veel te mooi om verloren te laten gaan, dus hebben wij als Olenz de rechten gekocht van de curator. We gaan het natuurlijk niet zelf organiseren, dus hebben wij de rechten 'om niet' overgedragen aan de verschillende bedrijfsorga-nisaties van Ede. Zij gaan gezamenlijk onder ??n vlag het Business Event Ede voortzetten."

Business Event Ede

Maandag 14 oktober 2019

www.businesseventede.nl

Evenementen Business Event Ede

Goed nieuws voor ondernemend Ede! Vanaf nu kunnen er weer bedrijven voorgedragen worden voor het Business Event. Business Event Ede vindt plaats op 14 oktober 2019.

Bedrijven voordragen voor Business Event Ede

Fotografie: Fabian Boot

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by