Column Van Veen Advocaten

Magazines | Vallei Business nr 3 2013

Sinds eind 2012 opererend vanuit een nieuw pand. Sponsor van verschillende regionale evenementen en goede doelen. Een nieuwe website die dezelfde toegankelijke, strakke en sfeervolle uitstraling heeft als het kantoorpand. Naast dat Van Veen Advocaten dagelijks diensten aanbiedt aan en uitvoert voor

cliënten, zit zij ook op andere gebieden niet stil.

Sponsoring

“Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, vooral in de regio. Onder andere sponsoring zien wij als een effectief middel hiervoor”, aldus Otto Meijnen, kantoormanager. Van Veen Advocaten is hoofdsponsor van het Oranjebal dat op 29 april plaatsvond, ter ondersteuning van het Toon Hermanshuis in Ede. Doet mee aan de RoPaRun en de Ride for the Roses, voor de strijd tegen kanker. Is hoofdsponsor van Dorpsgolf Barneveld, ter ondersteuning van de Toon Hermans Salon in Barneveld. Is Silver Sponsor van de Heideweek en sponsor van diverse sportverenigingen en centra in de omgeving. Meijnen: “Het is een bewuste keuze om ook op het gebied van sport aan sponsoring te doen. Ambitie en het best mogelijke eindresultaat behalen zijn onderwerpen die in de sport en bij Van Veen Advocaten centraal staan.”

Website

Maar niet alleen door aan sponsoring te doen laat Van Veen Advocaten haar gezicht zien. Half juni werd een nieuwe website gelanceerd. “Door in onze nieuwe website sociale media te integreren willen we nog toegankelijker worden voor onze (potentiële) cliënten. Advocatenkantoren hebben vaak de reputatie afstandelijk en moeilijk bereikbaar te zijn. Wij verzetten ons sterk tegen dit beeld”, aldus Meijnen.

Op de nieuwe website heeft iedere advocaat zijn eigen pagina met een duidelijke foto, contactgegevens, een persoonlijke tekst en Twitter-feed. Verder staat op elke pagina weer een andere foto van het pand weergegeven. Meijnen: “Door via de website zoveel mogelijk informatie over de mensen en het pand vrij te geven, is het voor (nieuwe) cliënten duidelijker wat hen te wachten staat. Het is prettig om al een beeld van een advocaat en diens werkplek te hebben alvorens je de persoon gaat ontmoeten.”

De nieuwe website verschaft naast een beeld van het kantoor, juridische informatie over vaak voorkomende geschillen. De advocaten schrijven artikelen waar de bezoekers van de website veel informatie uit kunnen putten. “Werkgevers kunnen bijvoorbeeld met betrekking tot arbeidsrecht antwoorden vinden op vragen waar zij wellicht zelf mee lopen”, aldus Meijnen.

Van Veen Advocaten zit niet stil

Profiel

Van Veen Advocaten heeft een historische achtergrond in Ede en Barneveld, maar sinds lange tijd is zij ook in de rest van de Vallei breed vertegenwoordigd. Met twintig advocaten is Van Veen Advocaten een grote speler als advocatenkantoor in de regio en een landelijke middenmoter. Alle twintig advocaten hebben hun eigen specialisaties.

Van Veen Advocaten

W. www.vanveen.com

E. info@vanveen.com

T. 0318 68 78 78

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by