Column Brouwer Advocaten

Magazines | Vallei Business nr 3 2013

Advocaat

inschakelen?

Zit een ondernemer op een rechtszaak te wachten? Vast niet. U wilt liever niet worden gedagvaard en u wilt al helemaal niet voor de rechter moeten verschijnen.

Vaak wordt een ondernemer in een procedure betrokken vanwege een contract. Bijvoorbeeld door een werknemer of door een leverancier.

U wilt dat graag voorkomen. Hoe kan dat?

Om te beginnen moet u zich als ondernemer realiseren dat wat u af wilt spreken juridische gevolgen heeft. De wereld wordt steeds meer en meer juridisch. Wat en hoe u iets afspreekt, wordt steeds belangrijker.

U bent ondernemer. U weet alles van hetgeen waarmee u uw brood verdient. Gespecialiseerd in het recht zult u echter niet zijn. Weet u wat u moet doen als u een contract wilt sluiten?

U kunt een advocaat inschakelen om u daarover te adviseren en u te helpen.

Belangrijke vragen waarover Advocatenkantoor Wolters regelmatig adviseert, zijn: waar wilt u recht op hebben? Waar wilt u zich toe verplichten? Wat geldt als het niet gaat zoals verwacht?

Voorbeelden waarover wordt geadviseerd zijn contracten en reglementen tussen werkgever en werknemer, contracten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, contracten tussen leverancier en afnemer en contracten tussen samenwerkende partijen.

Niet alleen het contract zelf is van belang ook eventuele algemene voorwaarden moeten goed zijn.

Stel dat u nu toch zelf een contract heeft gesloten en er een discussie ontstaat, dan helpt Advocatenkantoor Wolters u met de uitleg van het contract en verdere afhandeling.

Annette Wolters-van Soest is advocaat en eigenaar van Advocatenkantoor Wolters te Veenendaal. Zij is gespecialiseerd in Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Contractenrecht. Advocatenkantoor Wolters helpt ondernemers en particulieren bij ontslag en contract door juridisch

advies te geven en procedures te voeren.

http://www.advocatenkantoorwolters.nl.

Aatop Personeelsintermediair

is terug in Veenendaal

Veenendaal - Op donderdag 30 mei is Aatop Personeelsintermediair verhuisd van haar kantoor in Barneveld naar een nieuw kantoor in Veenendaal.

 

Aatop Personeelsintermediair is een bureau voor Werving & Selectie en Detachering van MBO+, HBO en WO geschoold personeel. Aatop werkt vanuit een aantal gespecialiseerde merken, namelijk Aatop ICT, Aatop Milieu & Ruimte, Aatop Techniek en Aatop Zorg. Met de oprichting van Aatop Techniek begin 2013 groeide Aatop in Barneveld uit z'n jasje. Een nieuw pand werd gevonden aan de Vendelier 4 in Veenendaal. Een uitstekend bereikbare locatie, zowel vanaf de snelweg A12 als per OV.

Aatop was eerder gevestigd in Veenendaal, namelijk van 2003 - 2011. Vanaf 2008 had Aatop tevens een vestiging in Barneveld. Aatop heeft naast haar vestiging in Veenendaal ook vestigingen in Zwolle en Sliedrecht. De totale organisatie bestaat uit 15 medewerkers. Aatop kan op deze wijze met haar dienstverlening een groot gedeelte van Nederland bedienen.

Het nieuwe pand in Veenendaal is bijna twee keer zo groot als het pand in Barneveld. En dus biedt de locatie aan de Vendelier in Veenendaal Aatop veel nieuwe groeimogelijkheden. Aad Vermeulen, directeur van Aatop: 'We streven naar groei en zien daarvoor ook mogelijkheden. Daarbij kijken we naar de kwaliteiten die onze mensen in huis hebben. Als zij ontwikkelen, is dat een voedingsbodem voor de groei van Aatop. In het nieuwe pand in Veenendaal hebben we daarvoor letterlijk de ruimte."

Zie ook: www.aatop.nl. Per e-mail zijn wij bereikbaar via info@aatop.nl. Gewijzigd telefoonnummer: (0318) 495 310

column

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement