Waardevolle BoB-borrel voor Vallei Business

Magazines | Vallei Business nr 3 2013

Waardevolle BoB-borrel voor Vallei Business

Op donderdag 20 juni 2013 was de tweede BoB-borrel voor ondernemers uit de Vallei regio. Deze keer sloot het evenement aan op de inmiddels populaire Autotestdag, waardoor er een cross-over moment werd gecreëerd. Veel deelnemers van de testdag namen namelijk ook deel aan de BoB-borrel.

Plaats van handelen was dit keer Amrâth Hotel Maarsbergen in Maarsbergen. Waar er eerder op de dag nog een fikse bui was gevallen, was het inmiddels weer droog en de temperatuur aangenaam waardoor we om 17.30 uur konden aftrappen. Voor die tijd had men nog de mogelijkheid om een ritje te maken in de aanwezige auto’s van de dealers.

Na het welkomstwoord van organisator Danny Toonen, ging het woord naar Mike Brüll en Jeroen Wilborts, van klantenvertellen.nl. Zij gaven een presentatie over hun bedrijf wat sec gezegd reacties van klanten verzamelt en indexeert. Volgens Brüll en Wilborts zijn tevreden klanten de beste ambassadeurs voor een bedrijf. Het was een interessante presentatie waarbij het publiek goed werd betrokken.

De avond werd uiteindelijk afgesloten met een heerlijk diner en een informele borrel. �

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by