Business Flitsen

Magazines | Vallei Business nr 3 2013

Even voorstellen: Niels Hardeman

“Ik ben Niels Hardeman, woonachtig in Woudenberg en ben sinds 1 mei 2013 in dienst als accountmanager Zakelijke Markt bij Gebr. van Gent. Hiervoor heb ik ruim drie jaar bij Citroen ROVAM in Woudenberg gewerkt als verkoper. Daarna ben ik bij de Vallei Auto Groep als Audiverkoper aan de slag gegaan. Na ruim 2,5 jaar ben ik benaderd om bij Select Car Lease te komen werken als Accountmanager Shortlease. Ik heb daar ruim twee jaar gewerkt en nu sinds mei van dit jaar aan de slag bij Gebr. van Gent. Terug in een voor mij bekende regio!”

Hardeman is enthousiast over de uitdagingen die zijn nieuwe werkgever biedt. “Wij willen dat door het opzetten van een Toyota Business Center, Gebr. van Gent nog meer de partner in mobiliteit gaat worden voor de Vallei regio. In de breedste zin willen wij de zakelijke klant van dienst zijn op het gebied van mobiliteit. Van het leveren tot het onderhouden en van schadeherstel tot wagenparkadvies en beheer.”

Persoonlijk contact

“Deze tijd vraagt een persoonlijk contact en een op maat advies gezien het ruime aanbod van auto’s, lease en financieringsvormen en natuurlijk alle wetten en subsidies die rond de zuinige/schone auto’s van toepassing zijn. Persoonlijk advies is steeds belangrijker als het gaat om het goed beheren zakelijk gereden auto’s. Hier kan ik als accountmanager van Gebr. van Gent een grote meerwaarde in zijn in de zakelijke markt. Toyota heeft tenslotte veel modellen in het gamma die veel besparing op verschillende vlakken kunnen besparen.”

In de zeer actieve Vallei regio verwacht Hardeman dat er veel behoefte is aan een op maat advies op het gebied van mobiliteit. “Het is gebleken dat de prioriteit vaak op andere vlakken ligt, terwijl over het algemeen de autokosten in de Top 3 van bedrijfskosten staan. Op dit vlak kan het business center van Gebr. van Gent maximaal ontzorgen en een wagenpark creëren wat als een maatpak aansluit bij het bedrijf.”

Meer informatie:

Niels Hardeman

Accountmanager Zakelijk Markt

06-12892585

nhardeman@gebrvangent.nl

Ontwikkelingen ZZP Valley

Inmiddels bestaan we 4 maanden en zijn de ontwikkelingen in volle gang. Zo zijn we begonnen met de gratis vrijdagmiddagworkshops in samenwerking met SEATS2MEET De Reehorst. Tijdens de vakantieperiode zijn er een aantal weken geen workshops, maar vanaf september starten we weer met elke twee weken een workshop.

Een van onze zelfstandig professionals krijgt met het geven van een workshop de gelegenheid een stukje kennis te delen en meer naamsbekendheid te krijgen.

Kijk voor het programma op onze website.

Om de twee weken is er na de workshop van 16.30 tot 18.00 uur een einde van de week borrel bij SEATS2MEET De Reehorst Ede.

In De Cultuurfabriek in Veenendaal gaan er na de zomerperiode ook regelmatig workshops plaatsvinden. Kijk hiervoor in onze agenda.

Op zoek naar een zelfstandig professional bij u uit de regio?

Meer informatie op www.zzpvalley.nl en via telefoonnummer

088-1156888.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement