Toplocaties

Magazines | Vallei Business nr 2 2014

Hotel en Congrescentrum de ReeHorst

Hotel - Restaurant - Brasserie - Wijnbar - Vergaderen

Trainingen - Congressen - Events - Theater

Geschikt voor elke gelegenheid. Met o.m. 38 zalen en ruime, gezelllige ontvangstfoyers. Elke bijeenkomst wordt gegarandeerd een beleving. Vol warmte,gezelligheid en altijd persoonlijk!

Bennekomseweg 24

6717 LM Ede

T 0318 750300 F 0318 750301

E info@reehorst.nl

I www.reehorst.nl

The Hunting Lodge

Puur, eerlijk

en vooral veel genieten’

Beekhuizenseweg 1

6891 CZ Rozendaal

026 3611597

www.thehunting.nl

Toplocaties in de regio Vallei

Restaurant L’Orage / Party Centrum Flora

In een ambiance van nostalgie, rust en gemoedelijkheid is restaurant L’ Orage de perfecte locatie om te genieten van een goede maaltijd.

Lunterseweg 44

6718 WE Ede

T 0318-613876 / 653227

F 0318-653327

I www.lorage.nl

JobTechniek

Snelle en flexibele (arbeids)mobiliteit al meer dan 10 jaar in goede handen

JobTechniek Personeelsvoorziening BV zet haar mensen al 10 jaar op de juiste weg. Ook letterlijk, met de uitstekende keuze voor het wagenpark van Bosch Car Service De Klomp, zij zorgen voor het onderhoud, APK en de mobiliteitsgarantie. Geschoold en gemotiveerd technisch personeel kan gebruikmaken van deze vloot Opel Astra's.

Representatief, praktisch en snel inzetbaar. Wat geldt voor het nieuwe wagenpark bij JobTechniek, geldt ook voor de beschikbare uitzendkrachten en gedetacheerden. JobTechniek uit Veenendaal is de poort naar de technische arbeidsmarkt.

“Met uitzicht op een vaste baan”, benadrukt directeur Jurjen Eisma. “Wij zijn actief in de metaal , installatie- en elektrotechniek, ICT, de logistiek, de groenvoorziening en de bouw. Wij leveren extra handen erbij voor werkgevers. Gekwalificeerde handen wel te verstaan.”

Erkend

Want JobTechniek regelt de opleiding. Meestal via ROC's en avondcursussen, bijvoorbeeld voor het veiligheids-certificaat(VCA). De uitzendorganisatie is zelf VCU-gecertificeerd, erkend leerbedrijf bij Kenteq, en is altijd in het bezit van een actuele verklaring goed betalingsgedrag van de belastingdienst en is lid van de brancheorganisatie NBBU.

“Wij voldoen aan alle eisen op het gebied van arbeidsrecht en CAO's. Zo worden we jaarlijks door een externe accountant beoordeeld voor het NEN 4400-1 keurmerk. Betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn onze sleutelbegrippen.”

Praktijkervaring

Daarom heeft JobTechniek een uitgebreid vast klantenbestand. Het verzorgingsgebied loopt ruwweg van Den Haag tot Hengelo en van Zwolle tot Den Bosch.

“Wij komen zelf uit de branche, kennen de bedrijfscultuur en spreken de taal. Onze mensen begeleiden we op elk relevant aspect. Daarom krijgen ze van ons ook de noodzakelijke gereedschappen en veiligheidsuitrustingen mee. En een auto, om als vakman aan de slag te gaan.”

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement