Uitbesteden ICT bespaart kleine bedrijven geld

Magazines | Vallei Business nr 2 2014

Uitbesteden van IT en systeembeheer kan kostenbesparend zijn – zeker voor kleinere bedrijven. Daar hebben de klanten van LANSING_IT in Ede inmiddels ervaring mee. ‘De pc en de printer moeten het gewoon doen. Tijd is geld, dus wij lossen alles zo snel mogelijk op.’

Uitbesteden IT bespaart kleine bedrijven geld

Scherpe tarieven en snel handelen sleutels tot succes

Bedrijven hebben vaak het idee dat ze iets willen wat helemaal niet kan, of ze weten niet aan wie ze de vraag kunnen stellen. Maar technisch gezien is er heel veel mogelijk. Ook voor kleinere bedrijven. Of het nu gaat om hardware of software, om computers, (draadloze) netwerken, printers, digitale telefonie (VOIP) of IP-camerabeveiliging: LANSING_IT weet raad én zorgt ervoor dat alles in no-time werkt zoals het zou moeten werken. “Binnen 24 uur draagt Lansing IT de juiste oplossing aan”, vertelt Gerdo Lansing, oprichter van LANSING_IT.

Kostentechnisch

interessant

”

Installatie en

systeembeheer

Lansing begon op 21 maart 2004 met een webshop in IT-zaken. Van het een kwam het ander en sinds 2006 is Lansing fulltime met zijn zaak bezig. Lansing heeft in de loop der jaren de nodige ervaring opgebouwd. Niet alleen bij kleine bedrijven, die LANSING_IT mede vanwege de scherpe tariefstelling vandaag de dag veelvuldig inschakelen, maar ook bij grote bedrijven in zijn jaren als werknemer. LANSING_IT levert alles wat kleinere bedrijven nodig hebben. Zowel voor de installatie en implementatie van systemen als voor het bijkomende systeembeheer kunnen bedrijven bij LANSING_IT terecht.

”, aldus Lansing. Lansing is overigens ook op zoek naar een bedrijf voor intensieve samenwerking om zijn groeiambities waar te kunnen maken. “Maar we blijven een klein bedrijf, want snel schakelen is onze kracht.”

‘Snel schakelen is

onze kracht’

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by