Algemene impressie

Magazines | Vallei Business nr 2 2014

Geslaagde Zakenautotestdag Vallei Business

Het is voorjaar, dat betekent dat de Zakenautotestdag van Vallei Business weer op de agenda staat. Gezegend met een mooie en uitgebreide vloot auto’s en een uitgebreid testpanel én uiteindelijk ook met goed weer, stond ons allen op dinsdag 15 april een mooie dag te wachten.

Op de testdag konden de testrijders zich wederom vergapen aan een groot aanbod aan zakenauto’s die door de dealers ter beschikking waren gesteld. De verschillende merken, types en uitvoeringen waren voldoende om een goede indruk te krijgen van het hedendaagse autoaanbod. Op de zakenautotestdag was er voor alle smaken en voor iedere functie wel een auto aanwezig.

We begonnen de dag bij l'Orage in Ede. Daar werden de dealers en testrijders gastvrij ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk lunchbuffet. Uitgever Michael van Munster heette iedereen welkom en na een korte briefing en een groepsfoto, was het tijd om de auto’s op te zoeken.

De eerste rit was naar 0318 SmartOffice in Veenendaal waar De Maes Gastvrij voor een lekker kopje koffie en zoete hapjes zorgde. Dit was voor de testrijders ook de eerste gelegenheid om de testformulieren in te vullen.

De tweede locatie was Hotel Schimmel in Woudenberg. Voor de echte liefhebbers was de weg naar Hotel Schimmel dé perfecte route om de auto’s eens goed te testen. Het stuk bevatte zowel een stuk snelweg als wat binnenweggetjes. Ook hier werden de dealers en testrijders weer voorzien van een drankje en een portie heerlijke bitterballen.

De laatste wissel was op de parkeerplaats bij het McDonalds-restaurant tussen de A30 en de A1. Naast het wisselen van de auto’s, was dit ook het moment om de zonnebrillen op te zoeken, want de zon deed inmiddels goed zijn werk. Na korte pauze vertrok de stoet weer in de richting van l’Orage.

Na het invullen van de laatste testverslagen, was er nog voldoende tijd voor de testrijders om de auto’s uit te proberen waar ze gedurende de dag niet in hebben kunnen rijden. Zo heeft ondergetekende de Alfa Romeo Giulietta en de Volvo V60 even meegenomen voor een rondje.

De geslaagde dag werd uiteindelijk afgesloten met een heerlijk warm en koud vlees- en visbuffet.

De Zakenautotestdag werd mede mogelijk gemaakt door:

Locaties:

Restaurant l’Orage, Ede

0318 SmartOffice, Veenendaal

Hotel Schimmel, Woudenberg

Dealers:

Bochane Groep

Gebr. van Gent

Henk Scholten Volvo

Vallei Auto Groep

Ford van der Kolk Veenendaal

Subaru Centre Gol

Deelnemers:

Ton de Roos, Siras Koerier

Ramona Burgers, Trainees Point

Aad Vermeulen, Aatop Personeelsintermediair

Bart Langeveldt, HATO Computers

Hans Berkel, Total Investment Services

Nelly van Haeren, ReadytoGO Uitzendbureau

Florian van der Starre, Smaeckmakers

Joke van de Glind, Securitas

Anthon Jager, Attract Uitzendbureau

Maarten Blok, Van Veen Advocaten

Huib van Loon, Oxonia Lease

Ronald Burgers, Catering Groep

Richard Vonk, Van Veen Advocaten

Wim Beukhof, B&M Koeriers

Jan de Rooi, AluTotaal

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by