DeMaes Catering: ‘Het gaat niet om het eten’

Magazines | Vallei Business nr 2 2014

Het mag een opmerkelijke uitspraak lijken voor een cateraar, maar Dick van der Maas uit Veenendaal weet waar hij over praat: “Goede catering omvat veel meer.” En naast alle denkbare vormen van catering biedt de eigenaar van DeMaes Cateringservice ook vergaderarrangementen en lunchfaciliteiten.

Eten en drinken horen niet alleen tot de eerste levensbehoeften: de kwaliteit is op veel momenten van doorslaggevend belang. Of het nu gaat om een opening, een vergadering, een drukbezochte receptie, productpresentatie, privé-feestje of een exclusief zakendiner: alles moet kloppen. En dat geldt net zo goed voor de lunchbroodjes als voor de hapjes tijdens het borreluurtje. En die kwaliteit is bij DeMaes Cateringservice de basis voor het bestaansrecht – al meer dan 20 jaar.

Alle soorten catering

Zelfs voor vaste klanten is de veelzijdigheid van De Maes Cateringservice vaak nog een verrassing: “We doen werkelijk alles: van een groot evenement inclusief tenten, aankleding, entertainment en bediening tot barbecues, lunches, borrelhapjes op vrijdagmiddag en vers bereide warme maaltijden bij het overwerken.”

Originele concepten

Daarnaast bedenken ze steeds nieuwe concepten: “Maak eens een lunchafspraak bij een klant of prospect op de zaak en neem de lunch-to-go mee: per persoon een complete en gevarieerde lunch op een mooi bord. De klant zal aangenaam verrast zijn. We krijgen ook enthousiaste reacties op het SmulPlateau: een mooi houten blad van ruim een meter met een rijk assortiment aan hapjes. Vergelijkbaar met tapas, maar dan in vele varianten.”

Lunchlocatie

Met name bedrijventerrein De Vendel/Faktorij heeft inmiddels de nieuwe lunchgelegenheid van DeMaes ontdekt in 0318SmartOffice aan de Schietboom. Nu Hotel Ibis gesloten is, kan men hier terecht voor een uitstekende lunch. Reserveren hoeft niet, hoewel dat wel handig is als men weinig tijd heeft.

All-inclusive vergaderen

En er is nog veel meer mogelijk in 0318SmartOffice. Dick van der Maas: “Het is een prima vergaderlocatie. Sommige bijeenkomsten wil je liever buiten het bedrijf houden: niet alleen als je niet voldoende ruimte hebt, maar ook om echt niet gestoord te worden. Het bijzondere aan dit concept is dat men kan kiezen uit diverse arrangementen per persoon inclusief het gewenste eten en drinken, waarbij er geen aparte zaalhuur wordt berekend.”

Dat de kwaliteit goed moet zijn, is bij DeMaes Cateringservice zo vanzelfsprekend dat het daar in de gesprekken vrijwel nooit over gaat. “Onze klanten willen service, gemak, creativiteit en gastvrijheid. En door dat te bieden creëren wij gastblijheid.”

DeMaes Cateringservice

T: 0318-555876

I www.demaesgastvrij.nl

E: info@demaesgastvrij.nl

0318SmartOffice

Schietboom 2

3905 TD Veenendaal

I: www.0318smartoffice.nl

‘Het gaat niet

om het eten’

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by