Inspiratie, ontmoeting en innovatie tijdens FoodValley regio Open Days

Magazines | Vallei Business nr 4 2015

Tijdens een gezamenlijk ontbijt op 24 september worden de Open Days in het Paviljoen van recreatiegebied Zeumeren officieel geopend. Ondernemers ontmoeten tijdens het ontbijt onderzoekers van de universiteit of één van de andere kennisinstellingen in de regio. Dit leidt wellicht tot innovatieve samenwerkingen.

Gevarieerd programma

Na het ontbijt is er een gevarieerd programma. Martin Ruiter, voorzitter van de Federatie Ondernemerskringen Valleiregio en mede-eigenaar van QING Groep: “Met de nieuwe Strategische Agenda FoodValley maken we de slag naar het ‘doen’, met een equivalente bijdrage van de drie Triple Helix kolommen. Dat zie ik heel mooi terug in het programma!” Roeland Tameling, citymarketeer in Veenendaal kijkt uit naar de Open Days: “Ik ben er van overtuigd dat er nog volop onbenutte kansen liggen voor samenwerking tussen de ICT-sector en Food. De Open Days zijn een prachtig evenement om daar samen invulling aan te geven.” Liesbeth Schöningh kijkt vanuit haar rol als voorzitter van het CvB van de Christelijke Onderwijs Groep (COG) Vallei & Midden Gelderland uit naar de ontmoeting tussen onderwijs, overheid en ondernemers. “Het programma van de FoodValley regio Open Days toont de samenwerking tussen de 3 O's. Dat we elkaar vinden en concrete stappen zetten, is goed voor onze studenten en de regio.”

Internationale ambitie

De Open Days zijn een belangrijke stap in de ambitieuze doelstelling van onze regio. We zien zelf hoe innovatief en creatief de oplossingen zijn die ontstaan door de samenwerking binnen de Triple Helix. Die uitstraling willen we nationaal en internationaal uitdragen. Zo bouwen we samen aan een welvarende economie, goede werkgelegenheid en een (inter)nationaal toonaangevende regio.

Bouwt u mee? We hopen u te ontmoeten tijdens de FoodValley regio Open Days

op 24 en 25 september. Meld u aan op www.opendays.nl. n

“Feitelijk staat de FoodValley regio twee dagen in de etalage. Kom kijken en luisteren en maak kennis met de sectoren food, techniek en IT. Doen.”

Wim Werkman, vice-voorzitter BedrijvenKring Veenendaal (BKV) & Bestuurslid FOV

Trots presenteren de partners uit de Triple Helix de FoodValley regio Open Days. Twee dagen vol inspiratie, ontmoeting en innovatie. Deelnemers stellen zelf hun ideale programma samen, zodat zij hun kennis verdiepen, netwerken en direct aan de slag gaan. Hoe ziet uw ideale programma er uit? We ontmoeten u graag op 24 en 25 september in onze bruisende regio.

Inspiratie, ontmoeting en innovatie tijdens FoodValley regio Open Days

FoodValley Regio Open Days

“Ondernemen, recreatie, wonen, retail of bereikbaarheid, ontdek tijdens de Open Days wat er allemaal schuil gaat achter de naam FoodValley.”

Gerard Renkema, burgemeester van Nijkerk

“Zonder bedrijfsleven geen beroepsonderwijs en vice versa. De samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs start met ontmoeten. FoodValley regio Open Days biedt hiervoor een uitgelezen platform.”

Bastiaan Pellikaan, voorzitter CvB Aeres groep

delen:

Vallei Business nr 4 2015

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by