FoodValley Nieuws

Magazines | Vallei Business nr 4 2015

Dit nieuws wordt u aangeboden door de Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV). Dit is de samenwerking van acht bedrijvenkringen: Barneveldse Industriële Kring (BIK), Wagenings Ondernemers Contact (WOC), Bedrijvenkring Veenendaal (BKV), Edes Bedrijfs Contact (EBC), Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN), Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW), Bedrijvenkring Rhenen en Ondernemersvereniging Renswoude.

Regio FoodValley-vouchers gaan als een trein

De aanvragen voor de Regio FoodValley-vouchers stromen binnen. De verwachting is dat alle subsidie voor het einde van jaar verzilverd is. Jaco van Putten, account- en projectmanager werkgelegenheid bij gemeente Ede: “Dit resultaat laat zien dat ondernemers in de regio zich inzetten om (jeugd)werkloosheid tegen te gaan. Velen doen dit onder andere vanuit maatschappelijk oogpunt. We mogen trots zijn op zo’n regio!”

Ronny Aarts, één van de directeuren van Coffee@Work ging u voor: “Ik help jongeren graag succesvol te worden in hun functie en vind het belangrijk dat ze plezier hebben in het werk.” Een nieuwe werknemer vraagt een investering qua inwerken, opleiden en begeleiden. Nu kun je die kosten deels verrekenen met deze subsidie. Wees er snel bij en vraag de vouchers aan via www.regiofoodvalley-vouchers.nl.

Blijf op de hoogte

FOV is nu ook online bereikbaar via www.fovweb.nl. Hier vindt u nieuws, evenementen en meer informatie over de federatie. Blijf helemaal op de hoogte en schrijf u via de website in voor de FOV-nieuwsbrief.

WerkgeversServicepunt (WSP)

Het WSP regio FoodValley zet zich in voor een optimale werkgeversdienstverlening. Het WSP denkt mee over de kansen en mogelijkheden op het gebied van personeelsvraagstukken, MVO, Social Return, duurzame inzetbaarheid en wet- en regelgeving. Ga naar www.wsp-regiofoodvalley.nl voor meer informatie.

Aan de slag met de Banenafspraak

Het is de bedoeling dat er eind volgend jaar 440 arbeidsplaatsen gerealiseerd zijn voor mensen met een arbeidsbeperking in de FoodValley regio. Volgens de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN) zijn werkgevers bereid hieraan mee te werken, maar weten zij niet goed hoe. Hiervoor is het programma 'Werkgevers gaan inclusief', met onder andere drie praktische workshops, ontwikkeld. Meld u gratis aan voor de eerste workshop op 25 september van 9.00-12.00u: 7500banen@awvn.nl o.v.v. netwerkaanpak regio FoodValley.

delen:

Vallei Business nr 4 2015

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by