BOB: Hoe te wapenen tegen cybercriminaliteit

Magazines | Vallei Business nummer 1 2017

Op dinsdag 21 februari werden BOB-leden en andere geïnteresseerden verwelkomd bij Landgoed Zonheuvel in Doorn. Hier spraken Rijk Prosman en Jan Mudde van Aspect ICT over cybercriminaliteit. Tor-browsers, phishing, CEO-fraude, ransomware en Internet Of Things kwamen uitgebreid aan bod. Ook kregen de bezoekers tips hoe zich te wapenen tegen ongewenst bezoek in hun pc.

Volgens zowel Prosman als Mudde omvat informatiebeveiliging meer dan het treffen van technische maatregelen. "Informatiebeveiliging begint met bewustzijn. Uw medewerkers en de manier waarop en welke informatie wordt vastgelegd verdienen de aandacht." Na afloop was er een goed verzorgd buffet en kon er nagepraat worden. Voor een foto-overzicht surf naar www.bobmiddennederland.nl

Bijdragen
Heeft u een sfeervolle locatie die als decor voor een Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Midden-Nederland beslist van zouden moeten weten? Wij zijn nog op zoek naar locaties en sprekers. Ook kunnen we altijd leuke goodies gebruiken om de deelnemers cadeau te doen.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Marie-Louise van Heeckeren: marie-louise@vanmunstermedia.nl

Inschrijven en aanmelden 
Business Ontmoet Business-leden kunnen zichzelf aanmelden via bobmiddennederland.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Dan bent u van harte welkom om vrijblijvend de sfeer te komen proeven.

Om deel te kunnen nemen dient u uzelf (kosteloos) in te schrijven via de website. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de betreffende bijeenkomst waar u aan deel wilt nemen. Eenmalige deelname kost ? 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost ? 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje). 

Save the date
Binnenkort maken we op www.bobmiddennederland.nl de datum, locatie en spreker bekend voor de komende BOB-bijeenkomst. Hou daarom deze site goed in de gaten!

delen:

Vallei Business nummer 1 2017

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by