SterConcepts: kerstgeschenken met een persoonlijke touch

Magazines | Vallei Business nr 4 2014

SterConcepts BV

Kerstgeschenken met een persoonlijke touch

“SterConcepts biedt verschillende cadeaubonconcepten”, legt Chenault uit. “De ontvanger kiest cadeaus op basis van punten. Nu is dat concept an sich niet nieuw, maar wij geven er wel onze eigen draai aan.” Het meest succesvolle concept is SterKado. Chenault: “Het is ons meest uitgebreide concept en het wordt vooral gebruikt door bedrijven. Zij kiezen hiervoor vanwege de mogelijkheden en de geboden service. Al onze concepten werken op basis van punten, SterKado dus ook. Het personeel van een bedrijf kan aan de hand van de punten zelf één of meerdere cadeaus kiezen. De één zal kiezen voor een groot cadeau, terwijl een ander voor meerdere, kleine cadeaus gaat.”

Eén van de grote pluspunten van SterKado is het uitgebreide assortiment aan A-merken. Chenault: “Denk hierbij bijvoorbeeld aan Philips of Joseph Joseph. Maar men kan niet alleen gebruiksartikelen kiezen. Het is ook mogelijk om voor zogenaamde belevenissen, zoals de bioscoop of de sauna, te kiezen. En ook een tijdelijk abonnement op één van de 250 tijdschriften uit ons assortiment behoort tot de mogelijkheden. Een laatste optie is om de punten, of een deel ervan, te doneren aan 1 of meer van de 24 aangesloten goede doelen.”

Persoonlijk

Ondernemers hebben de mogelijkheid om alles op een heel persoonlijke manier aan hun personeel te presenteren. De webshop en het cadeaupasje zijn namelijk volledig customizable legt Chenault uit. “Het is mogelijk om de webshop helemaal in de huisstijl van het bedrijf te configureren, door middel van het plaatsen van het bedrijfslogo, een welkomsttekst en/of video, tal van achtergronden, headers en zelfs de buttons en tekstkleur kunnen aangepast worden. Daarnaast heeft de ondernemer nog de keuze uit verschillende soorten giftboxen, waardoor de manier van presenteren uniek blijft.”

Goed doel

Dat het bij SterConcepts niet alleen om geld verdienen draait, blijkt uit de actie die het bedrijf momenteel voert. Chenault: “Wij doneren per verkocht kerstpakket 25 eurocent aan niet één maar drie goede doelen. Aan het eind van het jaar wordt het totale bedrag gedoneerd en verdeeld onder Oxfam Novib, CliniClows en het Wereld Natuurfonds.”

SterConcepts BV

T: 0348-741193

I: www.sterconcepts.nl

E: info@sterconcepts.nl

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. In dit nummer besteedt Vallei Business aandacht aan bedrijven die verschillende soorten kerstpakketten en -geschenken aanbieden. De redactie van Vallei Business toog naar Woerden en schoof aan tafel bij Dominiek Chenault van SterConcepts BV.

Profiel

Naast SterKado heeft SterConcepts BV nog meer cadeaubonconcepten:

– Kerststerren

– Sparen4Cadeaus

– Bon4Bon

– Bon4Foto

Kijk voor meer informatie over de diverse concepten op www.sterconcepts.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by