0318 netwerkagenda

Magazines | Vallei Business nr 1 2011

0318netwerkagenda succesvol van start

Jillis Baggerman: “We krijgen vrijwel dagelijks positieve reacties uit het bedrijfsleven. Ook organisatoren zijn heel blij met het initiatief. We merken dat de meeste organisatoren met de planning zoveel mogelijk rekening met elkaar proberen te houden. Dit is in ieders belang en komt de opkomst ten goede. Voor een bezoeker is het plezierig als er geen keuze gemaakt hoeft te worden tussen twee bijeenkomsten welke op het zelfde moment plaatsvinden. Tevens is de 0318netwerkagenda een goede en gratis manier om meer aandacht te vestigen op de organisatie, veelal een businessclub en haar activiteiten. Voor iedereen is het dus een win-win situatie.”

Lea Combé: “Ook is er veel belangstelling voor de 0318netwerkagendagroep op Linkedin. Het aantal leden groeit hard. Onlangs mochten we al het 500ste lid verwelkomen. Via Linkedin worden er interessante bijeenkomsten gehouden, waaronder de bijeenkomsten van 0318

samen en van de Open Coffee’s. Sinds kort heeft Bennekom er ook een Open Coffee bij. Hierbij merken we dat mensen graag op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Aangezien succesvol ondernemen in deze tijd niet meer vanzelfsprekend is, is het netwerken misschien wel belangrijker dan ooit.”

Janneke Hamstra: “Er worden veel interessante bijeenkomsten georganiseerd. Zo organiseerde De Gelderse Kring een interessante avond met topstrafpleiter/advocaat Willem Anker en VOC Achterberg een boeiende avond met topondernemer Hennie van der Most. Ook wordt het goede doel niet vergeten. Kiwanis Ede organiseert op 16 april aanstaande het project Sterretje van de dag. Hierbij staan kinderen die zich in een moeilijke situatie bevinden een dag centraal. Om dit project te ondersteunen en feestelijk af te sluiten vindt er aansluitend een preuvenement plaats. Op 29 april aanstaande organiseert De Ronde Tafel 78 uit Ede voor de vijfde maal het spraakmakende Oranjebal. Ook hier staat het goede doel centraal. Op 20 mei aanstaande organiseert JCI Ede voor de tweede maal een golftoernooi ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Informatie over deelname aan deze mooie initiatieven is te vinden op www.0318netwerkagenda.nl.”

Sinds begin januari is de website www.0318netwerkagenda.nl van de initiatiefnemers Jillis Baggerman en Janneke Hamstra van Jillis Baggerman makelaardij en Lea Combé online. Inmiddels hebben de meeste organisatoren van netwerkbijeenkomsten uit de regio hun evenementen al aangemeld. Dat de digitale netwerkagenda in een behoefte voorziet is wel duidelijk.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by