Vorstin naar Veenendaal

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

Burgemeester Ties Elzenga

Vorstin naar Veenendaal

Dit jaar staat de gemeente Veenendaal extra in het zonnetje. Op 30 april komt de Koninklijke familie op bezoek om er Koninginnedag te vieren. Burgemeester Elzenga wil deze gelegenheid gebruiken om Veenendaal aan heel Nederland voor te stellen.

De komst van de Koningin en aanhang is een groots evenement en voor een gemeente een grote gebeurtenis. “We zijn natuurlijk vereerd dat we de viering van Koninginnedag samen met de gemeente Rhenen mogen organiseren. We willen er iets moois van maken

en ons voorstellen aan de familie en aan heel Nederland”, zegt

Elzenga verheugd.

Sinds in oktober bekend werd gemaakt dat de beide gemeenten de organisatie in handen kregen, is het enthousiasme in heel Veenendaal merkbaar. Bedrijven worden bij de organisatie betrokken en dragen graag hun steentje bij om het feest uitbundig te vieren. “We vragen medewerking en zien graag dat ze meedenken om de sterke kanten van onze gemeente te laten zien.”

Kijkers

De organisatie vergt een nauwe samenwerking met de buurgemeente Rhenen. Volgens Elzenga verloopt dat naar grote tevredenheid. “We werken samen waar het kan. Maar natuurlijk willen we apart van elkaar onze sterke kanten benadrukken. We hebben ieder een eigen karakter en dat kan prima naast elkaar staan op die dag. We hebben ieder eigen thema’s die we naar voren willen brengen.”

De kans om je als gemeente te laten zien op televisie aan zo’n twee miljoen kijkers, biedt promotionele kansen die Elzenga

niet onbenut wil laten. “We hebben een mooie gemeente met

enthousiaste inwoners, veel bedrijvigheid en groeimogelijkheden. Het is allemaal op de televisie te volgen, maar het is vooral de kunst om ervoor te zorgen dat we die promotie ook kunnen vasthouden.”

Achter de schermen wordt hard gewerkt om ook de communicatie naar buiten toe goed te laten verlopen. Welke plannen er zijn en hoe de hele dag er uit gaat zien, kan Elzenga nog niet zeggen. “We zijn begin dit jaar begonnen met onze werkzaamheden en zullen het programma rond 1 april naar buiten brengen. Zo werken we naar 30 april toe en zullen daarna nog lang kunnen nagenieten van het schitterende feest.”

Event

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by