Vallei Autolease

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

Passie voor leasing

Dit wordt enerzijds veroorzaakt doordat steeds meer mensen de noodzaak van duurzaamheid beseffen en anderzijds doordat er een nieuwe generatie beslissers op de markt is gekomen. Deze nieuwe consumenten doen weer waarvoor ze “gemaakt” zijn: consumeren. Ze hechten minder waarde aan het bezitten van een auto en daarmee ook minder aan een éigen auto van de zaak, maar willen alleen vervoer beschikbaar hebben op de momenten dat zij het nodig hebben. Hiervoor gaan we de komende jaren veel nieuwe initiatieven zien ontstaan. Vallei Autolease springt hierop in door nu al een scala aan nieuwe producten klaar te hebben.

Autoleasing van morgen is dus veel meer dan alleen een auto van de zaak. Wie het goed wil doen, laat zich goed adviseren over alle nieuwe vormen van mobiliteitsoplossingen, waarvan leasing er slechts één is. Vallei Autolease neemt deze mobiliteitsvraagstukken van bedrijven serieus en biedt nu al de full service oplossingen van morgen.

“Wij kijken verder dan alleen een scherpe leaseofferte”, zegt manager Vallei Autolease Willem Hardeman. “Bedrijven hebben bepaalde mobiliteitsvraagstukken en die lossen wij voor de ondernemer op. Specifieke klantvragen gaan tegenwoordig vaak over de inrichting van het huidige leasebeleid, waarbij kostenbeheersing, duurzaamheid en juridische aspecten de gespreksonderwerpen zijn.”

Advisering begint bij de voordeur, duidelijkheid voor de ondernemer en de gebruiker van de leaseauto is belangrijk. “Iedereen moet weten waar ze aan toe zijn, zowel wat betreft de keuzemogelijkheden als de gebruiksovereenkomsten. Daarnaast heeft elke klant bedrijfsdoelstellingen die tot uiting moeten komen in het mobiliteitsbeleid. Wij zorgen dat onze accountmanagers de bedrijven goed kennen en weten wat hun doelstellingen zijn. Dit vertalen we naar de juiste oplossingen, die passen binnen het beleid van onze klant. De uitkomsten hiervan worden altijd verder “gefinetuned” met onze klant, want leasing wordt steeds meer een op maat gemaakt product wat je samen met je klant ontwikkelt.”

Fleetmanagement

Vallei Autolease beheert als multimerk leasemaatschappij een zeer gevarieerd wagenpark voor haar klanten en adviseert hen persoonlijk over de voortgang en verbeterpunten. “We gaan een stap verder door strikt vinger aan de pols te houden voor alle kosten die direct gelieerd zijn aan het gebruik, zoals schades, bekeuringen en brandstofverbruik. Mobiliteitsvraagstukken gaan over o.a. kosten en inzetbaarheid. Wij bieden alle service onder één dak: onderhoud en schadeherstel vinden zo veel mogelijk bij de dealer plaats, wat veel tijd en dus geld uitspaart voor onze klanten.

Vallei Autolease is zelf een MKB bedrijf en wil graag “ondernemerschap in de regio stimuleren door ook voor starters gunstige condities aan te bieden. Starten is al lastig genoeg en via onze gunstige voorwaarden geven wij de nieuwe ondernemer een duwtje in de rug, zodat hij zich helemaal kan focussen op zijn bedrijf.”

Vallei Autolease is klaar voor morgen, Wanneer u bijgepraat wenst te worden over de mogelijkheden van morgen om uw wagenpark voor ú te laten werken, dan nodig ik u uit om mij te contacteren voor een afspraak. Dit kan op 0318 - 50 99 94 of op whardeman@valleiautolease.nl.

De leasemarkt verandert op dit moment razendsnel. Niet alleen door de marktomstandigheden, maar vooral door verandering van denken over mobiliteit.

Vallei Autolease:

Autolease

“Wie nu voorbereid is, komt straks niet voor verrassingen te staan.”

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by