Flynth

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

Flynth: Ondernemen inspireert

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth, de Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en circa 70 vestigingen.

De organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.

Flynth is in 1924 opgericht door boeren, die daarmee het verzorgen van boekhoudkundige diensten onder eigen beheer hebben georganiseerd. Flynth is nog altijd ‘op coöperatieve leest geschoeid’, wat resulteert in principiële uitgangspunten. Het belangrijkste uitgangspunt: we bieden hoogwaardige accountancy- en adviesdienstverlening die voor iedere ondernemer fysiek en financieel bereikbaar is.

Klanten hebben in hun persoonlijke adviseur bij Flynth een sparringpartner, die ze helpt om de juiste diensten te gebruiken uit het full service dienstenpakket, inclusief vooruitstrevende online diensten. Daarmee loopt onze organisatie voorop in de branche. Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

Wilt u ook eens geheel vrijblijvend kennis maken met één van onze adviseurs? Of wilt u een second opinion over uw administratieve en fiscale zaken? Neem dan contact op met ons kantoor aan de Klinkenbergerweg 4 te Ede en bel 0318-619134. Uiteraard kunt u ons ook mailen ede@flynth.nl of kijk op onze website www.flynth.nl

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by