Column financieel advies

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

Kwaliteit, kennis en netwerk bundelen voor meer financiële power

In de vorige Valleibusiness heeft Adfinco zich al voorgesteld. Die eerste kennismaking krijgt nu een vervolg. Adfinco houdt zich voornamelijk bezig met corporate finance, met de toekomst van en de kansen voor uw bedrijf. De centrale vraag is altijd: hoe organiseren we geld zo goed mogelijk? En: hoe doen we dat in crisistijd?

Over Adfinco

Adfinco is een samenwerkingsverband als het gaat om bedrijfsfinancieringen en de begeleiding van u als DGA in privé. In dat samenwerkingsverband hebben een viertal kantoren hun kwaliteit, kennis en netwerk gebundeld. De adviseurs van die kantoren bieden u een totaalconcept als het gaat om financiële vraagstukken. Het grote voordeel van dit totaalconcept is dat Adfinco zo afzonderlijke kwaliteiten van mensen combineert. Juist dáár plukt u de vruchten van!

Gecombineerde meerwaarde

De adviseurs binnen Adfinco werken volgens het simpele principe dat 1+1 geen 2 is, maar 3. Onze adviseurs hebben aantoonbare kennis en denken oplossingsgericht. Geen standaardoplossingen, maar doordachte en toekomstgerichte adviezen. Door opgedane ervaring weten ze als geen ander hoe ze u als klant bovenaan moeten zetten. U hebt plannen, denkt aan de toekomst en hebt hiervoor de financiële middelen nodig. Wij bieden u financiële kwaliteit, de juiste kennis en een relevant netwerk.

Diensten

Adfinco wil de voornaamste zakelijk financiële adviesorganisatie zijn. Met loyale klanten en een brede dekking. Door de samenwerking biedt Adfinco een breed scala van diensten, te weten:

• Bedrijfsfinanciering

• Commercieel OG

• Creditmanagement

• Bedrijfsovernames

• Consultancy

• DGA in privé

Corporate finance

U ervaart wellicht dat het niet eenvoudig is om passende financieringen te regelen voor uw plannen. Onze dienstverlening kenmerkt zich onze focus op de toekomst. Samen met u als ondernemer zoeken we naar antwoorden op vragen als ‘Wat wilt u nu?’, ‘Is dat verstandig?’ en ‘Hoe organiseren we uw plannen zo goed mogelijk?’ Juist in crisistijd betekent deze zoektocht dat de voorwaarden, de kleine lettertjes, zeer belangrijk zijn. Hierbij kijken we niet enkel naar losse financieringen maar naar uw complete bedrijfsfinanciering.

Bankendialect

Als klant bij Adfinco staat u met uw belangen centraal. Om die te realiseren, spreken wij uit ervaring het bankendialect. Samen met geldverstrekkers zoeken we naar mogelijkheden om uw kansen te realiseren. Daarbij is bankendialect één component, ook integriteit speelt een belangrijke rol. Ons doel is het zoeken en vinden van de ideale transactie voor u als ondernemer.

Contact?

Samenvattend: Adfinco beoordeelt de financiële haalbaarheid van uw financieringsplannen en realiseert daadwerkelijk uw financieringswens. Onze inspanningen zijn volledig gericht op de verbetering van uw rendement en op de realisering van uw plannen. Interesse? Vrijblijvend kennismaken? Kijk op onze website www.adfinco.nl of bel ons direct voor een afspraak!

Adfinco Corporate Finance & Advise

Ede – Tiel – Apeldoorn – Deventer

www: Adfinco.nl - tel: 0318 - 41 42 00

Column financieel advies

Tim van der Linden, Hans de Nijs, Joost Snoep

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by