0318netwerkagenda bestaat één jaar

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

0318netwerkagenda bestaat één jaar

Gezien de huidige economische situatie is netwerken misschien wel belangrijker dan ooit. In dit kader worden er steeds meer netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Hierdoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Tevens komt het regelmatig voor dat er op hetzelfde moment meerdere initiatieven plaatsvinden. Dit kan voor de organisatoren en de bezoekers vervelend zijn.

Jillis Baggerman en Janneke Hamstra van Jillis Baggerman makelaardij hebben in samenwerking met Lea Combé hier een jaar geleden een oplossing voor gevonden. Zij hebben de website www.0318netwerkagenda.nl laten ontwikkelen, waarop alle organisatoren binnen de gemeente Ede en Veenendaal (ook wel het 0318-gebied genoemd) hun bijeenkomsten kunnen aanmelden. Jillis Baggerman: “Wij hebben het afgelopen jaar veel positieve reacties op ons initiatief mogen ontvangen. De meeste organisatoren hebben hun bijeenkomsten inmiddels aangemeld en gebruiken de site tevens ter promotie van hun organisatie. We hebben in ieder geval bereikt dat er niet zo veel bijeenkomsten op hetzelfde moment meer plaatsvinden. Het is ook leuk om te zien dat de 0318netwerkagendagroep op Linkedin hard is gegroeid.” Janneke Hamstra: “We hebben overigens nog veel plannen met de netwerkagenda. Zo organiseren wij namens de 0318netwerkagenda het ‘netwerkevent van het jaar 2011’-verkiezing. Via de 0318netwerkagendagroep op Linkedin kan er van 2 januari tot en met 15 februari a.s. door alle leden van deze groep eenmalig gestemd worden op zijn of haar favoriete netwerkbijeenkomst. We willen het heel transparant houden, zodat iedereen kan zien wie er gestemd heeft en waarop er gestemd is. De stemmers maken kans op een aantal bijzondere prijzen, waaronder een door Telpoint Benelux Ede aangeboden HTC Flyer tablet ter waarde van

€ 534,-. De overige prijzen staan vermeld op Linkedin. De winnende organisator van de desbetreffende netwerkbijeenkomst zal veel publiciteit in de media krijgen en zal een jaar lang de titel mogen dragen. Het is de bedoeling dat we hier een jaarlijkse gebeurtenis van maken. Aangezien Lea Combé inmiddels een andere werkkring heeft, is onlangs het team verrijkt met Marije Kuppens van MKL Management Support. Voor velen is Marije geen onbekende, aangezien Marije zeer actief is op het gebied van netwerken.”

Marije Kuppens, Jillis Baggerman en Janneke Hamstra

Netwerk

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by