Het nut: Vergaderlocatie met een bijzondere twist

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

Het Nut - Vergaderlocatie met

een bijzondere twist

Wie genoeg heeft van standaard vergaderzalen met een sfeerloos interieur kan zijn hart ophalen bij Het Nut in Beesd. Gevestigd in een 18e eeuws pand is Het Nut dé vergaderlocatie voor iedereen die waarde hecht aan luxe, sfeer en originaliteit. De combinatie van het monumentale gebouw met de strakke industriële inrichting maakt Het Nut een ‘anders dan anders’ vergaderlocatie. Brainstormsessies, conferenties, vergaderingen, presentaties of netwerkbijeenkomsten, voor iedere bijeenkomst is Het Nut de aangewezen plek. Bij binnenkomst valt direct de grote roestvrijstalen keuken op, die in het midden van de ruimte staat.

“Wat is er nu leuker dan de kok aan het werk zien, terwijl je aan het vergaderen bent?”, zegt eigenaresse Petra van der Perk enthousiast. “Bij ons geen buffetten. Alle gerechten worden ter plaatse bereid.” Zeven ruimtes, die ieder hun eigen sfeer uitademen, kunnen flexibel worden gecombineerd. Het Nut wordt altijd exclusief verhuurd. Na een directievergadering napraten in een informele setting of als afsluiting van een brainstorm samen een workshop volgen? In overleg met de klant kan een programma op maat samengesteld worden. Petra van der Perk geeft iedere bijeenkomst graag iets extra’s. “Wij kiezen juist voor de minder voor de hand liggende activiteiten. Een Moodboard workshop of toch liever een Barista workshop, niets is gek genoeg voor ons.”

Het Nut is op nog geen twee minuten afstand van de A2 en met 20 minuten afstand tot Utrecht Centrum centraal te noemen. Er is gratis openbare parkeergelegenheid direct voor het pand en in de omliggende omgeving. Beesd beschikt over een eigen treinstation waar 2 keer per uur treinen stoppen vanuit de richting Geldermalsen en Leerdam.

Het Nut - Voorstraat 42 - 4153 AM Beesd - T 0345-565 652

info@hetnut.nl - www.hetnut.nl

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by