Na Jet Verzendt komt Jet Verpakt

Magazines | Vallei Business nr 5 2014

“Pakketten verzenden saai? Helemaal niet!” zegt Jettie van Mourik, directeur van Jet Verzendt. “Er ligt juist een enorme uitdaging. De veranderende markt biedt volop kansen en die moeten we benutten. Onze toegevoegde waarde ligt niet alleen in het verzenden zelf, maar in het ontzorgen van het hele verzendproces.”

Na Jet Verzendt

komt Jet Verpakt

Jet Verpakt

Een webwinkel hebben lijkt soms makkelijk, maar er komt echter nog heel wat bij kijken. Van inkoop, promotie, facturatie tot klantenservice. Daarnaast gaat er ontzettend veel tijd zitten in het verwerken van de bestellingen en pakketten. En wanneer een webwinkel goed loopt is het noodzakelijk om voldoende producten op voorraad te hebben, maar niet iedereen heeft hier de ruimte voor. Steeds meer bedrijven besteden hun voorraadbeheer en orderverwerking uit. “Een aantal klanten vroegen ons of wij de achterkant van hun webwinkel helemaal uit handen wilden nemen. Een super leuke uitdaging die we gelijk hebben opgepakt. Je kan bij ons nieuwe label Jet Verpakt terecht voor je hele logistieke afhandeling: van het opslaan van goederen, samenstellen van orders, verzenden tot de retourverwerking. De producten worden veilig opgeslagen en verzendklaar gemaakt zodra er een order binnen komt.”

Extra services

“Uiteraard kan je ook alleen je pakketzendingen via ons laten verzenden. Hiervoor zetten we de allerbeste logistieke netwerken in en daar gooien we de extra services van Jet Verzendt overheen. We doen er nog een schepje bovenop. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale routes gemaakt die de bedrijven ná 16.00 uur afhalen. Zo kan jij de hele dag je product verkopen en wordt het de volgende dag al bij de ontvanger bezorgd.”

Profiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by