AIESEC, uw partner tot internationaal talent

Magazines | Vallei Business nr 5 2014

AIESEC is de grootste studentenorganisatie ter wereld. Actief in 124 landen en met meer dan 70.000 leden streven wij naar het creëren van cultureel begrip bij studenten en de ontwikkeling van leiderschap, zodat zij in de toekomst een positieve impact kunnen maken op de maatschappij. Om dit te bereiken, bemiddelen wij in de uitwisseling van academische talenten op mondiaal niveau. AIESEC is uw mogelijkheid tot verrijking van uniek talent, nieuwe perspectieven en een internationaler karakter.

AIESEC, uw partner tot internationaal talent

Bent u van plan de eerste stap naar een internationalere organisatie te nemen? Zoekt u talent met unieke vaardigheden, bijvoorbeeld in ICT? Is uw bedrijf opzoek naar innovatieve oplossingen? Dan gaat AIESEC opzoek naar internationaal talent dat voldoet aan uw wensen. Jaarlijks zijn er 5000 academische studenten die met AIESEC 6 tot 12 maanden naar het buitenland gaan om zich professioneel te ontwikkelen en daarbij een andere cultuur leren kennen.

Wij werken nauw samen en luisteren naar de behoeften van onze partners. Zodoende streven wij naar hoge standaarden en op deze manier zijn wij in staat de werving en selectie op ons te nemen. Door onze dynamische aard en open houding onderhouden wij een internationaal geïntegreerd netwerk. Hierdoor zijn wij in staat in 2 tot 3 maanden het talent dat u zoekt aan uw bedrijf te matchen. Daarnaast nemen wij graag essentiële zaken zoals visa, werkvergunning, bankzaken en huisvesting voor u uit handen. Verder hechten wij grote waarde aan de culturele ervaring van de student. Door lokale en nationale activiteiten creëren wij een sociaal netwerk en culturele interactie.

AIESEC in Utrecht en Wageningen zet zich in om internationaal talent naar de Valleiregio te brengen. Zo versterken wij op het moment partners in verschillende sectoren zoals ICT, Food & Agri en Technology op gebieden zoals marketing, software development en marktonderzoek. Vanuit ons non-profit fundament kunnen wij het gehele proces tegen minimale kosten doorlopen. Kies ook voor een nieuwe frisse jonge blik en vindt het antwoord op maatschappelijk verantwoord ondernemen met AIESEC.

Wilt u bijdragen aan het creëren van meer cultureel begrip en/of geïnteresseerd in een internationale academische student van AIESEC? Neem dan contact met ons op!

Koen Geenen

Vice President '14-'15

T: 0317-483139

I: www.aiesec.nl

E: aiesec@wur.nl

Profiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by