Zoonen en Pesie slaan handen ineen

Magazines | Vallei Business nr 5 2014

Zoonen Commercieel Vastgoed BV bestaat inmiddels zo'n 9 jaar en in deze periode heeft het bedrijf een behoorlijke groei doorgemaakt. Om echter in deze roerige tijden de gecompliceerde markt te blijven bedienen, breidt Zoonen zijn dienstenpakket verder uit en slaat de handen ineen met Igor Pesie.

Pesie is sinds 1998 mede-eigenaar van Hulsmann & Pesie makelaars, een kantoor met een sterke basis als woningmakelaar en met een commercieel vastgoed afdeling sinds het jaar 2000. Binnen deze organisatie heeft Pesie zich ontwikkeld tot allround vastgoedspecialist. Zijn zakelijke dienstverlening richt zich in het bijzonder op constitutionele beleggers, grotere private beleggers en ontwikkelaars. Met zijn jarenlange ervaring adviseert hij deze partijen bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed en bij de inrichting van hun vastgoedportefeuille.

De aan- en verhuur markt is echter nooit bediend door Hulsmann & Pesie, hetgeen Zoonen Commercieel Vastgoed BV als geen ander beheerst. Hulsmann & Pesie zet zijn woningmakelaardij onverminderd voort en zal daar nu en in de toekomst uw aangewezen partner blijven.

Voor de zakelijke markt bundelen Zoonen en Pesie vanaf heden de krachten. Teunis Zoonen: “Dit zorgt voor een optimale deling van kennis en ervaring die de basis vormen voor succes. Alle kennis is daardoor in huis.”

Het team zal bestaan uit 6 medewerkers, waarvan 4 makelaars/taxateurs met inschrijvingen bij zowel Stichting VastgoedCert als Stichting SCVM; beiden zijn kwaliteitsregisters van Makelaars en Taxateurs. Zowel Zoonen als Pesie hebben de RMT/RT titel, waarmee zij zich onderscheiden van de rest en voor opdrachtgevers is het een aanduiding dat ze op deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen vertrouwen. Pesie en Zoonen zijn beiden aangesloten bij brancheorganisatie VastgoedPro. Pesie is tevens voorzitter van het kennisplatvorm PV bij de VastgoedPro.

Moeilijke markt

De markt voor commercieel vastgoed is een gecompliceerde markt, welke constant in beweging is. Zoonen Commercieel Vastgoed BV heeft al geruime tijd bewezen met haar kennis van zaken goed te kunnen inspelen op de voortdurende veranderende behoeften. Zoonen was al gespecialiseerd in de aankoop en verkoop, aanhuur en verhuur, taxaties, huurwaardebepaling, vastgoedbeheer etc. op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed maar met de expertise van Pesie erbij heeft Zoonen alle specialisaties op het gebied van commercieel vastgoed onder één dak waardoor de dienstverlening wordt versterkt.

Beleggingsobjecten/portefeuilles in diverse prijsklassen kunnen worden aangeboden. Bent u in het bezit van verhuurd vastgoed en wilt u dit verkopen, dan bemiddelen zij graag voor u.

Het team bestaat uit: Teunis Zoonen, Hanneke Schoeman, Eldert Kauffeld, Igor Pesie, Kimberly van Koot en Marike Zoonen.

Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf, heeft u een taxatie nodig of welk huisvestingsvraagstuk op het vlak van bedrijfsmatig vastgoed dan ook: u bent bij Zoonen Commercieel Vastgoed BV aan het juiste adres. Klein of groot het maakt ons niets uit.

Zoonen Commercieel Vastgoed BV

Frankeneng 17G

6716 AA Ede

T: 0318-582285

I: www.zoonenvastgoed.nl

E: info@zoonenvastgoed.nl

Zoonen en Pesie

slaan de handen ineen

regiopolitiek

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement