Rabobank 100 jaar

Magazines | Vallei Business nr 4 2011

Rabobank Vallei en Rijn viert 100-jarig jubileum

Rabobank Vallei en Rijn bestaat 100 jaar.

Op 7 november is het 100 jaar geleden dat in Veenendaal de eerste coöperatieve Boerenleenbank (later Rabobank) zich vestigde. De eerste in deze regio. De aftrap van de festiviteiten vond plaats op donderdag 1 september in de CineMec in Ede. Een exclusief muziekspektakel waar regionaal talent optrad voor leden van de Rabobank uit deze regio.

Jubileumboek ‘Samen bereik je meer’

De prachtige XL-zaal in de CineMec, was het decor van de opening van het jubileum.

Hans de Leeuw liet de ontwikkeling in de afgelopen 100 jaar van Rabobank Vallei en Rijn zien in financieel opzicht. De Leeuw reikte deze avond ook het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘Samen bereik je meer’ uit aan de oud-directeuren Rudi Roels (Ede-Bennekom), Gert Verhoef (Veenendaal) en Paul Leistra (Wageningen-Rhenen).

Twaalf finalisten uit de auditieronde van juni traden samen met Cor Bakker & orkest op. Gregor Bak presenteerde de avond. Het werd een geweldige show, waarin instrumentale en vocale optredens elkaar afwisselden.

Rabo JubileumRoute

De Rabobank heeft iets met fietsen en heeft samen met de VVV een unieke Rabo JubileumRoute samengesteld. Een fietstocht voor jong en oud, vol met eye-openers. Deze fietskaart is meegestuurd bij het ledenmagazine Dichterbij 3. Van 19 t/m 22 oktober zijn er bijzondere activiteiten op de route. De route is ook verkrijgbaar via de vestigingen van Rabobank Vallei en Rijn en de VVV-kantoren. Hoogtepunt wordt de Rabo Streekmarkt op 22 oktober, die in de route is opgenomen.

Rabo Doet: waardering voor vrijwilligerswerk

Rabobank Vallei en Rijn stelt maar liefst € 50.000,- beschikbaar om lokaal de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Daarnaast steekt het Rabo-personeel zelf de handen uit de mouwen op 29 en 30 september tijdens Rabo Doet.

Meer weten over het 100-jarig jubileum van Rabobank Vallei en Rijn? Surf dan naar de jubileumpagina op www.rabobank.nl/vr.

jubileum

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by