0318netwerkagenda en Sportief netwerken

Magazines | Vallei Business nr 4 2011

0318 Netwerkagenda en

Sportief Netwerken groot succes

Sinds de officiële start in januari van de inmiddels populaire website www.0318netwerkagenda.nl zijn er veel interessante netwerkbijeenkomsten in de omgeving van Ede en Veenendaal aangemeld. De categorie Sportief Netwerken springt er letterlijk en figuurlijk toch wel uit. Op 25 februari jongstleden was de eerste editie. Daarna was iedere laatste vrijdag van de maand (met uitzondering van de zomermaanden) hierop een vervolg.

Initiatiefnemers Jillis Baggerman van Jillis Baggerman makelaardij en Herman Kuijt van sportcentrum Sunfit blikken met tevredenheid terug op de voorgaande edities. Jillis Baggerman: “We merken dat we op deze manier toch voorzien in een bepaalde behoefte die nog niet bekend was. We hebben ondertussen al een vrij vaste kern aan deelnemers. Iedereen is enthousiast en er wordt op een ongedwongen wijze al leuk zaken met elkaar gedaan.”

Herman Kuijt: “Ons team is er trots op dat Sunfit de thuisbasis van Sportief Netwerken is. We krijgen er veel positieve reacties op. Veel van de sportieve netwerkers zijn overigens al lid van Sunfit. Er sporten namelijk veel ondernemers bij ons. Voor hen is de deelname aan Sportief Netwerken gratis. Dit doen wij graag voor onze ondernemende leden. Voor de niet-leden bedragen de kosten slechts

€ 12,50 per keer.”

Volgens sportief netwerker Kosse Jonker van drukkerij Frouws is het een gezellige en nuttige manier om gezond bezig te zijn: “Door Sunfit wordt er iedere keer een ander leuk programma in elkaar gedraaid. Samen met de andere mensen uit het Edese zakenleven sport je een uurtje en na afloop is er een lekker broodje met een drankje. Op deze manier is voldoende gelegenheid om elkaar te spreken. Zo spreek je (potentiële) klanten ook eens in een andere omgeving.”

Irina Grooten van Grandiset financieel advies vult aan: “Naast dat het goed is om regelmatig te sporten is het gezellig, nuttig, een stok achter de deur en schept het een onderlinge band. Een band die laagdrempelig werkt. Uitpuffend van de work-out raak je over hele andere onderwerpen in gesprek dan je dat op andere netwerkbijeenkomsten doet. Zo sprak ik onlangs Kees Cuperus van Alfa accountants tijdens de lunch. Ik was privé aan het verbouwen en had vaag gehoord dat er mogelijkheden waren om een gedeelte van de BTW terug te vragen. Kees heeft een specialist van zijn kantoor deze BTW-problematiek laten uitzoeken. Mijn relaties en ik doen hier nu ons voordeel mee.”

Wilt u ook komen sporten?

Neem contact op met sportcentrum Sunfit (tel.: 0318-622003)

Voor meer informatie: www.0318netwerkagenda.nl

netwerken

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by