Crown Slim Huren: Ruimte om te ondernemen

Magazines | Vallei Business nr 1 2016

U zoekt kantoorruimte en u wilt snel operationeel zijn? Maar u wilt niet lang vastzitten aan langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden en grote investeringen? Crown Slim Huren biedt een uitstekend alternatief met representatieve ‘ready to use’ kantoorruimtes in Veenendaal. “Onze ambitie is om de komende jaren dit concept uit te breiden naar meer plaatsen ook in plaatsen binnen de FoodValley regio”, aldus directeur eigenaar Mark Teerling.

In een tijd waarin veel organisaties op de kleintjes letten en kritischer dan ooit naar hun huisvestingskosten kijken, heeft Crown Slim Huren het antwoord. “Onze huurders maken naar behoefte gebruik van onze faciliteiten”, licht Teerling toe. “De huisvesting moet zich als het ware aanpassen aan de onderneming, waarbij je alleen datgene betaalt wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Ook kan er snel geschakeld worden wanneer de onderneming plotseling groeit of juist krimpt. En er is ook altijd een vergaderruimte beschikbaar.”

Corebusiness

Geen tijd verspillen aan het regelen van allerlei randzaken, maar snel aan de slag kunnen. Dat is volgens Teerling in het kort waar het op neerkomt. “Wij verhuren all-inclusive kantoorruimtes aan bedrijven vanaf 1 tot en met 25 medewerkers. Dat wil zeggen dat de ruimtes gestoffeerd en gemeubileerd zijn. Maar ook glasvezel internet, koffie en thee, parkeren voor de deur en de servicekosten zijn inbegrepen. Je hoeft geen grote investeringen te doen en wij nemen de klant veel werk uit handen, waardoor de ondernemer zich kan richten op zijn corebusiness.”

Vergaderruimte

Crown Slim Huren geeft toegang tot vijftig flexibele kantoorlocaties in Nederland. Hier vind je een representatieve werkplek, spreekkamer en vergader- of trainingsruimte en er wordt ingespeeld op de trend dat mensen steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk gaan werken. “Deze locaties zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid. Naast de ruimte die er gehuurd wordt, zijn koffie, thee, internet en parkeren hier ook inbegrepen. Tevens kunnen er beamers, flipovers en laptops beschikbaar gesteld worden. Reserveren kan op onze website via ons eigen reserveringssysteem.”

Reuring

Volgens Teerling biedt flexibele verhuur een oplossing voor veel leegstaande panden. “Een leegstaand pand verhuurt lastig. Wat wij vaak zien is dat er reuring ontstaat in een pand wanneer er weer mensen intrekken. Hierdoor worden ruimtes die nog over zijn in het pand veel eerder verhuurd.” Door als eigenaar van een pand Crown Slim Huren in te schakelen, wordt de afstand tussen de eigenaar en de huurders verkleind. “Wij zijn het directe aanspreekpunt voor de huurders. Wij zorgen ervoor dat we contact houden met de huurders, maken af en toe een praatje met ze en mochten er problemen zijn, dan zorgen wij ervoor dat deze snel opgelost worden. Bij ons is het absoluut niet zo dat je ons niet meer ziet, wanneer je eenmaal een contract hebt getekend. Wij blijven betrokken bij onze huurders en de eigenaren van de panden. Succesvolle exploitatie van (gedeeltelijk) leegstaande kantoorpanden is onze expertise.” n

Crown Slim Huren

Landjuweel 10 - 3905 PG Veenendaal

T. 085-4010270 - info@crownslimhuren.nl

www.crownslimhuren.nl

Crown Slim Huren

Ruimte om te ondernemen

Crown Slim Werken gaat voortaan verder als Crown Slim Huren

Crown Slim Huren was voorheen actief onder de naam Crown Slim Werken. Met de verhuizing in Veenendaal begin maart naar een nieuw pand aan de Landjuweel 10 ,gaat het bedrijf voortaan verder onder de naam Crown Slim Huren. Dat sluit beter aan bij onze manier van werken. Vanuit deze locatie wordt dezelfde service verleend die de klant altijd al gewend is.

Bedrijfshuisvesting

“Wij nemen de klant veel werk uit handen, waardoor de ondernemer zich kan richten op zijn corebusiness”, aldus Mark Teerling.

delen:

Vallei Business nr 1 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement