CMC Bedrijfsmakelaars weet hoe de hazen lopen

Magazines | Vallei Business nr 1 2016

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar met een proactieve houding en up-to-date kennis? Dan hoeft u niet langer te zoeken. CMC Bedrijfsmakelaars uit Veenendaal staat bekend om zijn uitstekende kennis van de markt in de FoodValley regio. Geen gladde praatjes en loze beloften, maar een vakkundige full-service begeleiding door ervaren professionals. “No-nonsense is ons credo”, aldus eigenaar Rien Bouman.

Ben Koelewijn en Rien Bouman zijn beiden eigenaar van de CMC Groep, waar CMC Bedrijfsmakelaars onder valt. Door de sterke lokale roots van het team van CMC Bedrijfsmakelaars staan zij dichtbij de klant. “Wij wonen, sporten, winkelen en werken in Veenendaal, bezoeken businessclubs, doen vrijwilligerswerk en gaan hier naar de kerk”, benadrukt Bouman. “Hierdoor zijn wij als het ware verweven met de regio en kunnen we snel anticiperen op wat er speelt binnen dit gebied. Doordat wij hier zijn opgegroeid kennen wij bovendien de taal die hier gesproken wordt en weten we hoe de hazen lopen.”

Creatief

Volgens Bouman neemt het aantal regionale vastgoedtransacties toe. “De bomen groeien nog steeds niet tot in de hemel, maar wij bekijken graag altijd alles van de positieve kant. Het aantal leegstaande panden neemt af en er worden panden herontwikkeld. Door middel van een creatieve blik op de markt en het ontdekken van nieuwe kansen op bestaande plaatsen realiseren we samen met onze klanten bijzondere projecten. Zo worden kantoren omgebouwd tot appartementen, maar draaien we ook niet onze handen om voor het vestigen van een kerk in een voormalig kantoorgebouw.”

Loyaal en betrokken

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, biedt CMC Bedrijfsmakelaars een uitgebreid dienstenpakket. “Wij zijn met name gespecialiseerd in advisering en bemiddeling op het gebied van commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Maar we geven ook besparingsadvies bij bestaande huurcontracten of bij de zoektocht naar een nieuwe bedrijfslocatie. We helpen dan concreet gezegd bij het bepalen van de juiste ruimtebehoefte qua vierkante meters, een realistisch huurniveau en adviseren bij de onderhandelingen met de verhuurder en de contractuele vastlegging van de nieuwe afspraken.”

Doordat CMC Bedrijfsmakelaars onder de paraplu van de CMC Groep valt, is alles onder een dak te vinden. “Zo kan het MKB bij ons ook terecht voor pensioenen, verzekeringen en overige advieswerkzaamheden”, belicht Bouman. “Hierbij zijn de lijnen kort, is de informatievoorziening snel en altijd up-to-date en heeft de klant een vast aanspreekpunt.”

Doordat de markt aan verandering onderhevig is, is de toegevoegde waarde van een bedrijfsmakelaar belangrijker dan ooit, meent Bouman. “Wij zetten ons tot het uiterste in om tot het gewenste resultaat te komen. Wij zijn geen snelle jongens met een duur horloge of een grote auto. Wij houden van een no-nonsense aanpak en zijn loyaal en betrokken bij onze opdrachtgevers.”

CMC Bedrijfsmakelaars

Landjuweel 16-1, 3905 PG Veenendaal

T. 0318 50 10 00, F 0318 50 11 44

info@welkombijcmc.nl, www.welkombijcmc.nl

CMC Bedrijfsmakelaars weet hoe de hazen lopen

“No-nonsense is ons credo”

Bedrijfshuisvesting

CMC Groep

De CMC Groep is sinds 1991 actief in de zakelijke dienstverlening en adviseert binnen CMC Assurantie & Advies en CMC Collectief onder meer op het gebied van verzekeringen, pensioenen,en andere financiële vraagstukken. CMC Bedrijfsmakelaars maakt sinds 2013 deel uit van de CMC Groep.

Meer informatie: www.welkombijcmc.nl

‘Wij benaderen de huidige vastgoedmarkt op creatieve wijze”, aldus Rien Bouman.

delen:

Vallei Business nr 1 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement