Color Business Center: Kleinschalige bedrijven flexibel gehuisvest in Ede

Magazines | Vallei Business nr 1 2016

De functie van kantoor- en vergaderruimten is sinds de opkomt van Het Nieuwe Werken ingrijpend veranderd. Steeds meer bedrijven richten hun organisatie flexibel in. Ook gaat de zakelijke markt sinds de recessie efficiënter met bedrijfshuisvesting om; exclusieve en peperdure kantoorpanden maken plaats voor hoogwaardige flexplekken die naar behoefte worden gehuurd. Om bedrijven hierin optimaal te faciliteren, biedt Color Business Center Ede professionele kantoorruimte op maat. Ook ZZP'ers kunnen gebruik maken van deze hoogwaardige werkplekken die per unit of als afzonderlijke vergaderzaal verhuurd worden.

Maatwerk in bedrijfshuisvesting is de toekomst, weet directeur Arnoud Hoogendoorn van Color Business Center Ede. “Zowel bij grote als kleine ondernemingen is er grote behoefte aan flexibele kantoorruimte die permanent of incidenteel gehuurd kan worden. In ons modern geoutilleerde pand aan de Galvanistraat kan het bedrijfsleven zowel kortstondig als voor langere tijd hoogwaardige kantoorruimten huren.” Een fullservice pakket voor langere tijd met een contract voor minimaal drie maanden biedt veel voordelen door het all inclusive concept, waarbij de gebruiker beschikt over een compleet ingerichte werkplek met internet, keuken en schoonmaak. Daarnaast zijn spreekkamers, vergaderzalen en werkplekken voor ZZP'ers beschikbaar. De kantoren zijn met een unieke code 24/7 toegankelijk.

Hoogwaardige locatie

Het multifunctionele bedrijfspand bevindt zich op een aantrekkelijke locatie, vlakbij de uitvalswegen naar de A12 en A30. Ook het station is goed bereikbaar. Color Business Center Ede ligt centraal in Nederland en grenst vanuit Ede centrum aan het Bedrijventerrein Frankeneng. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Huurders kunnen kiezen voor gemeubileerde kamers of voor inrichting naar eigen inzicht. Directeur Hoogendoorn licht toe: “Internet en eventueel telefoon wordt voor de huurder geregeld. Een receptioniste ontvangt je gasten en verzorgt alle in- en uitgaande post. Er is beveiliging en het pand is rolstoeltoegankelijk.” Behalve kantoorunits biedt Color Business Center vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 30 personen, spreekkamers/coachruimten en virtuele kantoren. Extra faciliteiten zijn een restaurant met terras met gratis Wifi en een fitnessruimte.

Synergie tussen professionals

De businesslounge in het hart van het pand biedt ondernemers de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. “Hierdoor ontstaan inspirerende ontmoetingen, waarbij de synergie tussen professionals geregeld tot interactie en samenwerking leidt. In de toekomst worden werkplekken speciaal op thema gegroepeerd, zodat bijvoorbeeld betrokkenen bij FoodValley in een speciale Food & Health afdeling worden gehuisvest. “Gebruikers kunnen zeer flexibel gebruik maken van het pand en zowel een hele vleugel huren als kiezen voor een individuele werkplek. Als ontwikkelingen in de markt vragen om meer of minder ruimte, zijn aanpassingen snel gemaakt. Color Business Center biedt maatwerk waarbij de specifieke wensen van de klant uitgangspunt zijn.”

Virtueel kantoor huren

Wie richting klant een professionele uitstraling wil, maar geen eigen kantoor nodig heeft, kan bij Color Business Center Ede kiezen voor het virtuele kantoor. “Een kantooradres zonder kantoor kan om uiteenlopende redenen een passende oplossing bieden voor ondernemers die werk en privé graag gescheiden houden”, legt Hoogendoorn uit. “Aantrekkelijk voor bijvoorbeeld ZZP'ers die vanuit huis werken, maar hun klanten elders willen ontvangen of zo nu en dan met collega’s willen brainstormen. De simpelste versie is een Mailbox Plus: gebruik van ons adres voor de bedrijfscorrespondentie, postontvangst op locatie en de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief gebruik te maken van een werkplek of vergaderzaal op een zelf gekozen moment. Een volledig Virtueel Kantoor heeft ook een eigen telefoonnummer en –beantwoording. Ook bij dit concept bieden we maatwerk, afgestemd op de individuele wensen van de klant.”

Het Coachhuis

Color Business Center Ede biedt professionele en flexibele huisvesting aan uiteenlopende branches. “Zakelijke dienstverleners, administratiekantoren, maar ook fysiotherapeuten en coaches vinden bij ons onderdak. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Het Coachhuis (www.hetcoachhuis.nl), dat speciaal is opgezet voor mensen die werken als coach, trainer, therapeut en mediator. Voor deze doelgroep bieden we in Ede representatieve spreekkamers en groepsruimten die flexibel gehuurd kunnen worden. Mensen kunnen tegen betaalbare tarieven werken op locatie en vergaderen met branchegenoten. Een service die door deze beroepsgroep zeer wordt gewaardeerd.” n

Color Business Center Ede

Galvanistraat 1 - 6716 AE Ede - 0318-754111

info.ede@colorbc.nl - www.colorbc.nl

Color Business Center Ede

Kleinschalige bedrijven flexibel gehuisvest in Ede

Tekst: Pien Koome

Bedrijfshuisvesting

Arnoud Hoogendoorn, directeur en center manager Debby Kolkman behartigen de belangen binnen

Color Business Center.

delen:

Vallei Business nr 1 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement