Dé proactieve bedrijfsmakelaar in de regio Ede-Wageningen

Magazines | Vallei Business nr 1 2016

“Dagelijks proberen wij vraag en aanbod met elkaar te matchen”, aldus Erik Smit.

Smit Bedrijfshuisvesting is dé lokale bedrijfsmakelaar in de regio Ede – Wageningen. Deze onderneming beschikt over jarenlange ervaring in de vastgoedbranche en kenmerkt zich door vakkundigheid, een proactieve benadering van marktpartijen, professionele onderhandeling over de prijs en bijbehorende voorwaarden en de zorgvuldige afwikkeling van gerealiseerde transacties. “Dankzij het grote relatienetwerk en de regionale markt- en objectkennis is Smit hét juiste kantoor dat succesvolle transacties voor zijn opdrachtgevers weet te realiseren”, aldus eigenaar Erik Smit.

Wat doet Smit Bedrijfshuisvesting?

“Smit is gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verhuur of de aan- en verkoop van kantoor-, bedrijfs- en/of winkelruimte. Daarnaast adviseren wij opdrachtgevers bij herontwikkelings- en nieuwbouwprojecten. Ook bemiddeling bij de aan- of verkoop van beleggingspanden behoort tot de mogelijkheden. Tevens begeleidt Smit partijen bij de transformatie en alternatieve invullingen van leegstaand vastgoed om zo de kans op verhuur of verkoop te vergroten én adviseren wij partijen bij het verlagen van de huisvestingskosten.”

Wie kunnen er bij Smit terecht?

“Vastgoedeigenaren en eindgebruikers die op een professionele en proactieve manier begeleid willen worden bij de bij de aan- en verhuur of de aan- en verkoop van kantoor-, bedrijfs- en/of winkelruimte. Van mijn opdrachtgevers verwacht ik dat ze open staan voor een eerlijk en goed onderbouwd advies met de beste kans van slagen. Wij gaan voor 100% tevredenheid."

Transformatie

“Bij langdurige leegstand is het altijd van groot belang om samen met de opdrachtgever te kijken naar alternatieve invullingen van het betreffende object die zijn vruchten zouden kunnen afwerpen. Zo hebben wij recentelijk een gedateerd kantoorpand verkocht dat getransformeerd wordt tot appartementen. Het kerkgebouw waar wij zelf gevestigd zijn, is getransformeerd tot een bedrijfsverzamelgebouw met diverse kantoorgebruikers en een hoogwaardige concertzaal. Daarnaast hebben wij kort geleden een groot winkelpand (1.500 m2) dat langdurig leeg stond in Wageningen verhuurd aan de grootste sportschoolketen van Nederland.”

Waar spelen jullie op in?

“Wij spelen in op de vraag vanuit de markt. Dagelijks proberen wij vraag en aanbod met elkaar te matchen en laten zoekende partijen ons weten wat hun huisvestingswensen zijn. Hierdoor weten wij als geen ander in te schatten waar in de huidige tijd wel of geen vraag naar is. Van deze informatie kunnen onze opdrachtgevers profiteren en daarop anticiperen met toekomstige plannen.”

Wat kunnen jullie voor huurders betekenen?

“Het komt regelmatig voor dat huurders het prima hebben op hun huidige locatie, maar dat de huisvestingskosten niet meer in verhouding staan met de concurrerende objecten. Wanneer de huurovereenkomst het toelaat worden wij ingeschakeld om namens de huurder in heronderhandeling te treden met de verhuurder. Wij zijn als specialist uitstekend op de hoogte van recente transacties in de regio, marktconforme huurprijzen en incentives die worden verstrekt. Dit versterkt onze onderhandelingspositie waardoor wij in staat zijn geweest forse kostenbesparingen voor onze opdrachtgevers te realiseren.”

Welke positieve vastgoedtrends zien jullie in de regio?

In een notendop: “Wij zien een sterke stijging van de opname van bedrijfsruimte. Dit geldt dan met name voor de grootschalige bedrijfspanden met een gezonde verhouding tussen bedrijfs- en kantoorruimte. De moderne, full-service kantoorconcepten zoals bijvoorbeeld HNK (Het Nieuwe Kantoor) slaan ook goed aan en spreken steeds meer kleinschalige kantoorgebruikers aan. Daarnaast constateren wij dat de huurprijzen voor moderne kantoorpanden op goede locaties met een modern voorzieningenniveau stabiliseren.” n

Smit Bedrijfshuisvesting B.V.

Amsterdamseweg 13 - 6711 BE Ede

0318-614559 - 06 12 77 61 37

info@smitbedrijfshuisvesting.nl

www.smitbedrijfshuisvesting.nl

Smit Bedrijfshuisvesting B.V.

Dé proactieve bedrijfsmakelaar

in de regio Ede - Wageningen

Bedrijfshuisvesting

• Gratis Parkeren voor klanten en bezoekers • Business Lounge en terras met gratis WiFi • Vergaderzalen en coachruimten • Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren • Flexplekken en deelkantoren • 24/7 toegang • Beveiliging • Rolstoeltoegankelijk • Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice • Fitness

Galvanistraat 1 • 6716 AE EDE • 0318-754111 • ede@colorbc.nl • colorbc.nl

Start goedkoop! Je huurt al een

(virtuele) kantoorruimte in Ede vanaf €75,- per maand.

delen:

Vallei Business nr 1 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement