Klein Wittenoord: Unieke locatie maakt vergaderen inspirerend

Magazines | Vallei Business nummer 4 2016

Klein Wittenoord is een verborgen juweeltje midden in de natuur. Deze unieke vergaderlocatie in het hart van de Vallei zorgt vanwege de intieme sfeer voor extra inspiratie tijdens bijeenkomsten en presentaties. Ook bijzonder: wie de moderne en comfortabele accommodatie in Renswoude afhuurt, krijgt het kleinschalige landgoed als privégebruiker tot zijn beschikking. Lunch, diner of kookworkshop zijn toevoegingen waarmee Klein Wittenoord zich op culinair gebied onderscheidt van andere vergaderlocaties. Een weldadige plek voor de zakelijke markt om elkaar in alle rust te ontmoeten. tekst Pien Koome

Wim van Velzen en Marijke Holwerda waren lang op zoek naar een geschikte locatie in het midden van het land waar ze konden wonen en werken. Toen de perfecte plek nergens gevonden werd, besloot het ondernemende duo zelf hun droomhuis te realiseren. Sinds zes jaar biedt Klein Wittenoord als privé vergaderlocatie arrangementen op maat voor groepen tot achttien personen. Gastvrijheid en culinaire genoegens worden op een bijzondere manier gecombineerd. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal.

Gevoel voor detail

De zakelijke markt stelt steeds hogere eisen aan een vergaderlocatie, weet Marijke. "Klein Wittenoord is voorzien van alle comfort en moderne technische snufjes, maar ademt tegelijkertijd warmte en geborgenheid uit." De villa is nieuw gebouwd, maar heeft een monumentale uitstraling met een stoere knipoog door het symmetrische ontwerp. De gehele begane grond is ingericht als vergader- en presentatieruimte. De grote keuken in het midden van de benedenetage fungeert als het hart van het kleinschalige landgoed. Aan weerszijden zijn een grote vergaderruimte en een eetkamer met veel gevoel voor detail ingericht. Comfortabele meubels, robuuste tafels en stijlvolle accessoires benadrukken de intimiteit van de ruimten. De stoere, strakke horecakeuken van roestvrij staal is voorzien van exclusieve apparatuur.

In de leer bij de Librije

Wim leidt de kookworkshops vanuit zijn jarenlange passie voor gastronomie. "Particulieren en zakenmensen kunnen bij ons terecht voor een kookworkshop op maat. Met maximaal veertien gasten koken we met dagverse (seizoens)producten. Thema's als amuses, wild, zeevruchten of landgebonden gerechten zijn allemaal mogelijk." Vanuit zijn grote interesse voor bijzondere kooktechnieken ging Wim zelfs een weekje in de leer bij Jonnie Boer van De Librije. "Fantastisch hoe ze daar eerlijke streekproducten verwerken tot culinaire kunstwerkjes."

Ontspannen vergaderen

Zakelijke gasten die bij Klein Wittenoord vergaderen, kunnen gedurende het hele verblijf ontspannen hun eigen ritme bepalen. Marijke: "Koffie en thee kan gewoon zelf gehaald worden. Wij zijn natuurlijk op de achtergrond beschikbaar maar de groep bepaalt de agenda en het tijdstip voor lunch of diner. Tussendoor kunnen mensen wandelen in de natuur rondom de villa zonder iemand tegen te komen. Vergaderen wordt hierdoor een inspirerend samenzijn waar mensen het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen." n

Klein Wittenoord

Wittenoordseweg 3

3927 CE Renswoude

T: 0318-575325/06-54374525 - info@kleinwittenoord.nl

I: www.kleinwittenoord.nl

Klein Wittenoord: vergaderen - dineren - kookstudio

Unieke locatie maakt

vergaderen inspirerend

Locaties

delen:

Vallei Business nummer 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by