ASB zet gebruiker centraal

Magazines | Vallei Business nummer 4 2016

"Het is onze specialiteit om zorgvuldig en veilig te saneren zonder gedoe", aldus Coen Lagerwey

ASB zet gebruiker centraal

ASB is al een aantal jaren bekend als specialist in het saneren van asbest. Wat minder bekend is, is dat ASB ook specialist is in riooltechniek. Een gemotiveerd team van vakmannen is dagelijks actief om gebruikers of bewoners zo snel mogelijk af te helpen van asbest of rioleringsproblemen. Hierbij werken ze met een kenmerkende bewonersvriendelijke aanpak. Kortom: hoog tijd voor een kennismaking!

"Alles draait om goede communicatie", steekt oprichter Coen Lagerwey enthousiast van wal. "ASB is specialist in asbestsanering en rioolrenovatie, in het bijzonder op plaatsen waar mensen wonen of werken. Dit vraagt om zeer specifieke kennis. Mensen willen zorgeloos en gezond wonen en werken. Ze willen volledige informatie, tijdig duidelijkheid over de aanpak en een begripvolle contactpersoon. ASB snapt die behoefte en voelt zich hier verantwoordelijk voor. Die kennis en ervaring heeft ASB. Dit maakt het bedrijf niet alleen uniek, maar ook ijzersterk."

Asbestsanering

Asbest saneren in panden die in gebruik zijn, is een speciale discipline. Medewerkers van ASB saneren asbest in appartementen, rijtjeswoningen en zelfs volledige woonwijken. Coen Lagerwey: "Asbest is geen reden voor paniek, als er maar professioneel mee wordt gewerkt. Cruciaal onderdeel van succesvolle asbestsanering is communicatie met de bewoners en gebruikers. ASB staat voor duidelijke voorlichting, zowel voor als tijdens de sanering. Wij merken dat deze aanpak mensen geruststelt."

Glimlach creëren

Lagerwey: "Onze ambitie is om beter te saneren dan men tot nu toe gewend is. Samen met een gemotiveerd team realiseren wij dagelijks efficiënte asbestsanering waarbij de communicatie met de opdrachtgever en de bewoner centraal staat." Dat deze aanpak werkt, blijkt uit de snelgroeiende kring van tevreden klanten. Lagerwey: "Voor mij is dit de reden dat ASB bestaat: een glimlach creëren bij zowel opdrachtgever als bewoner. Zo realiseren wij een beter gevoel bij asbest."

MiniContainment

ASB investeert voortdurend in de nieuwste technieken. Op het gebied van sanering is dat MiniContainment. Lagerwey: "Het is onze specialiteit om zorgvuldig en veilig te saneren zonder gedoe. Daarom werken we voor kleine asbestsaneringen graag met de nieuwste innovatie: MiniContainment. Deze oplossing is compact, veilig en snel inzetbaar. We hoeven dan bijvoorbeeld niet meer een hele slaapkamer leeg te maken om al ons materieel kwijt te kunnen: een paar meter om te werken en de MiniContainment te plaatsen is voldoende. Of het nu gaat om een vensterbank, vloerluik, doorvoer of een luchtkanaal. Met een MiniContainment saneren onze specialisten snel, veilig en met bijzonder weinig overlast. Bewoners kunnen gewoon thuisblijven tijdens de sanering. Dat noemen wij bewonersvriendelijk saneren."

Synergie

De keuze om de dienstverlening uit te breiden met riooltechniek is een heel logische stap. Lagerwey: "Na de sanering van een asbesthoudend riool moest er altijd een ander bedrijf komen om het riool opnieuw aan te leggen. Dat is voor de opdrachtgever een hoop extra geregel en gedoe. Daarom hebben we besloten om de opdrachtgever maximaal te ontzorgen. Wij saneren dus niet alleen de asbesthoudende buizen, we leggen ook de nieuwe riolering aan. Uiteraard volgens de kenmerkende ASB-aanpak."

Riooltechniek

De rioolspecialisten brengen in opdracht van woningcorporaties, aannemers, instellingen, bedrijven of particulieren het riool zo snel mogelijk weer in topconditie. Lagerwey: "Onze bewonersvriendelijke aanpak is ook hier onderscheidend. Onze vakmensen werken netjes en zorgvuldig zodat iedereen zo snel mogelijk verder kan met de dagelijkse bezigheden. Of het nu gaat om een ontstopping, camera-inspectie, renovatie of een nieuwe aanleg van het riool. Wij zijn zuinig op uw privébezit en uw vertrouwen!"

ASB in de praktijk

Een recent praktijkvoorbeeld is een mooie illustratie van de kracht van ASB. Lagerwey: "Bij diverse flatgebouwen aan de Gasperilaan en de Nansenlaan in Utrecht hebben we in opdracht van MITROS CL alle asbesthoudende leidingen verwijderd. Zodra de sanering was afgerond, startten onze rioolspecialisten direct met de aanleg van nieuwe grond- en standleidingen. Zo beschikten de bewoners snel weer over een goede en veilige hemelwaterafvoer." n

ASB investeert voortdurend in de nieuwste technieken. Op het gebied van sanering is dat MiniContainment.

asbestsanering/rioolrenovatie

delen:

Vallei Business nummer 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by