BOB Midden Nederland

Magazines | Vallei Business nummer 4 2016

Business Ontmoet Business

Netwerken bij Carlton

President Utrecht

De vakantie is al weer een tijdje voorbij, dat betekent ook dat het weer een goede gelegenheid is om te gaan netwerken. Business Ontmoet Business (BOB) Midden Nederland helpt daar graag bij en organiseert op dinsdag 4 oktober a.s. weer een gezellige netwerkbijeenkomst. Ditmaal zijn we te gast bij Carlton President in Utrecht.

Wat mag u van deze bijeenkomst verwachten? Uiteraard een welkomstdrankje, een heerlijk diner en natuurlijk de uitgebreide gelegenheid om te netwerken. Verder zullen Wim de Rooij en Henk Klein Gunnewiek van POMbetuwe optreden als spreker. POMbetuwe zet zich in om organisaties als geheel of mensen binnen de organisatie te laten 'mee ademen' met toekomstige veranderingen. Daarbij zijn de kernwoorden openheid, respect en integriteit van belang. Er wordt met name gekeken naar de vraag achter de vraag, en samen met de organisatie én de mensen aan de slag gegaan.

Programma

17.30 - ontvangst met welkomstdrankje en hapje

18.00 - welkomstwoord 

18.10 - presentatie Wim de Rooij en Henk Klein Gunnewiek

18.45 - aanvang diner en gelegenheid tot netwerken

21.00 - einde bijeenkomst

Tip

Heeft u nog leuke goodies om de deelnemers cadeau te doen? Meld dit dan vóór donderdag 29 september a.s. via bob-borrel@vanmunstermedia.nl.

Alle foto's en filmpjes van de BOB-borrels zijn te bekijken op www.bobmiddennederland.nl. Gebruikt u een smartphone om de site te bekijken, dan krijgt u bij het bezoeken van de website direct de melding met de vraag of u van de mobiele website gebruik wilt maken.

Aanmelden

Business Ontmoet Business Midden Nederland leden mogen zichzelf kosteloos inschrijven viabobmiddennederland.nl. Daar vindt u ook meer informatie over dit netwerkconcept. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een mail met uw NAW-gegevens te sturen naar bob-borrel@vanmunstermedia.nl. Eenmalige deelname kost u ? 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost ? 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje). 

Bijdragen aan BOB

Heeft u een sfeervolle locatie die als decor voor een Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Midden-Nederland beslist van zouden moeten weten? Wij zijn nog op zoek naar locaties en sprekers.

delen:

Vallei Business nummer 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement