Crown Slim Werken: De business gaat door

Magazines | Vallei Business nummer 3 2018

bedrijfshuisvesting | Crown slim werken

De business gaat door

De economie zit in de lift, bedrijven groeien en zzpers zien dat er markt is voor hun producten of diensten. Dat vraagt om bewegingsruimte op het gebied van huis-vesting. Crown Slim Werken biedt flexibele all-in-huisvesting, zodat ondernemers zich in een professionele omgeving volledig op het ontwikkelen van hun business kunnen concentreren. Nu ook in Ede.

Crown Slim Werken ook in Ede; klanten aan het woord

Crown Slim Werken, opgericht in 2011, is door heel Nederland heen actief. Eigenaar Mark Teerling ziet met het aantrekken van de economie vooral meer behoefte ontstaan aan flexibele huisvesting, zoals we die al een aantal jaren vinden aan de Landjuweel en de Wiltonstraat (twee panden) in Veenendaal: kantoorruimten die naar behoefte afgeno-men kunnen worden, tijdelijk of permanent, met directe uitbreidingsmogelijkheden. Deze blijken vooral in trek bij ondernemers uit de regio met een personeelsbestand tot pakweg tien mensen. Ze zoeken een grotere of anderszins gunstiger kantooromgeving of willen extra ruimtes op een andere locatie huren. We krijgen ook succesvolle zzpers die

het tijd vinden om te professionaliseren, om de stap te maken van het kantoor aan huis naar een zakelijke omgeving, met ruimte om hun spullen te laten staan en de juiste ambi-ance om klanten te ontvangen. Daarnaast kiezen sommige bedrijven elders in het land voor uitbreiding met satellietkantoren. Ze huren permanent een ruimte, waar een medewerker die van ver komt, in alle rust een paar dagen per week kan doorwerken. De kantoorkamers zijn all-in, alles inclusief, dat wil zeggen inclusief meubilair, internet, koffie en thee, servicekosten, schoonmaak en parkeergelegenheid. Dit alles tegen een vaste prijs per maand, met een flexibel opzegbare huurovereenkomst.

Strategisch gelegenNaast de drie locaties in Veenendaal voerde Crown Slim Werken zijn flexibele huisves-tingsconcept door in een kantoorpand aan de Oude Bennekomseweg 1-a in Ede, op steen-worp afstand van het NS-station en de snel-weg A12. Makkelijk bereikbaar en strategisch gelegen in de FoodValley, geeft Teerling aan. Wij richten ons op het middensegment, met een sterke prijs-kwaliteitverhouding en een pragmatische benadering. Alles moet gewoon goed geregeld zijn, van het solide en representatieve meubilair, de naamsver-melding op het bord bij de entree en de verse bonen koffie tot de wekelijkse schoonmaak, een opgeruimde omgeving, snel internet en

crown slim werken | bedrijfshuisvesting

een deugdelijk gebouw met een nette uitstra-ling, van binnen en van buiten. Mocht ergens een onvolkomenheid optreden, dan kan de ondernemer die een ruimte huurt mij direct bellen of appen en maak ik er meteen werk van. De behoefte aan een dergelijke veel-omvattende service neemt alleen maar toe, doordat bedrijven zich vooral op hun kernac-tiviteiten willen concentreren. Wanneer zij kunnen huren binnen zon flexconcept, met ruimte om uit te breiden, kan de dagelijkse business ongehinderd doorgaan.Tjerk Hootsen (PBC Group)

Contact in een informele sfeer

De vaart zit er goed in bij PBC Group, een bedrijf dat sales professionals inzet om voor handelsbedrijven nieuwe business te genere-ren. Zo hoeven ze in een onzekere fase niet voor te investeren in een auto, een telefoon en een laptop, geen mensen op te leiden en geen arbeidscontracten aan te gaan, vertelt Tjerk Hootsen, die het Veenendaalse bureau samen met zijn broer Wilco runt. Wij zijn géén werving- en selectiebureau, deta-cheerder of call center, maar blijven in lead, monitoren het aantal gemaakte belafspraken en waarborgen een kwalitatieve opvolging. Binnen ons grote netwerk selecteren we de echte bijtertjes met een afgeronde MBO+- of HBO-opleiding, die oprecht gemeend en met interesse in de branche de klanten van de opdrachtgever benaderen. Dat gebeurt van-uit twee kantoren aan de Landjuweel 10 in Veenendaal. Eerder huurden we ook al van Crown Slim Werken, naar volle tevredenheid. Mark Teerling kennen we als een leuke, jonge ondernemer met een flexibele instelling. Je kunt hem altijd bellen als je iets veranderd wilt hebben en dan staat hij meteen voor je klaar. Het contact verloopt in een informele sfeer; we drinken zelfs wel eens een biertje met elkaar. Eind dit jaar verwachten we uit ons jasje te groeien en dan kijken we zeker als eerste naar Crown Slim Werken voor uit-breiding van onze huisvesting.Michiel Balk (BIM Creators)

Mark denkt actief mee

De drie-eenheid Wouter en Michiel Balk en Maartje Luksemburg runt het innovatieve bedrijf BIM Creators, dat de installatietech-niek van gebouwen onderbrengt in digitale 3D-modellen. Daarmee brengen we in kaart of installaties passend zijn in de veelal beperkte ruimte, systemen elkaar niet hin-deren en hoe het kostenplaatje eruit komt te zien, tot op zeer gedetailleerd niveau, aldus Michiel Balk. In de nabije toekomst

zullen we dit uitbreiden naar het casco van een gebouw, beheer en onderhoud en andere toepassingen. BIM wordt steeds meer gebruikt en als eis gesteld aan installateurs door de grote opdrachtgevers. Wij zitten telkens midden in een samenwerking tussen deze partijen. BIM Creators startte eind 2016 aan de Landjuweel 10 in Veenendaal, maar zocht wegens groei al snel naar een ruimere behuizing. We huurden toen reeds van Crown Slim Werken en Mark Teerling verrichtte erg goed werk om voor ons naar een geschikt alternatief te zoeken. Nu trou-wens wederom, want we ontwikkelen ons snel en zo begint ons huidige kantoor met een vergader- en een opleidingsruimte aan de Wiltonstraat 42-46 ook alweer krap te worden. Met Mark is het zeer prettig commu-niceren en hij denkt actief mee, zelfs in het herinrichten van de werkplekken om onze personeelspiek op donderdag-officedag op te vangen.Rieko Dalhuisen (JetConsult)

Fijn als verhuurder

Het vormt een wereld op zichzelf: verhuur van privévliegtuigen. Wij treden als interme-diair op tussen onze opdrachtgevers en de vliegmaatschappijen die zulke jets verhuren,

zegt Rieko Dalhuisen, eigenaar en oprichter van JetConsult. Veel van onze klanten zitten in de muziek en de sportwereld. In principe komen nieuwe opdrachtgevers vanuit een referentie of op uitnodiging binnen; wij ope-reren in het high class-segment. Dat betekent dat we alles regelen, ook speciale verzoeken, zoals aanvullend vervoer met een speedboot of helicopter. Standaard leveren we een jet met bemanning, catering op maat en trans-port van en naar het vliegtuig. Bij deejays bouwen we een jaarlijks reisschema rondom de festivals waar ze draaien. Dalhuisen dacht dat bij de start van zijn bedrijf vier jaar geleden vanuit huis te kunnen doen, maar de zaak ontwikkelde zich hard en sinds 2017 zit hij met vier medewerkers aan de Landjuweel 10 in Veenendaal. Eerst aan de voorkant, maar na vier weken kwam een vier keer zo groot kantoor aan de achterkant vrij en dacht ik: Laten we naar de toekomst kijken. Crown Slim Werken is erg fijn als verhuurder, heel flexibel. Met Mark Teerling heb ik een goed en direct contact en als ik hem iets vraag om te doen, duurt dat nooit lang. Sowieso kun je hem altijd vlot bereiken.

www.crownslimwerken.nl

Alles moet gewoon goed geregeld zijn, aldus Mark Teerling.

delen:

Vallei Business nummer 3 2018

» FOV
» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement