Column Lagarde

Magazines | Vallei Business nummer 3 2018

column | lagarde

Einde ISDN, einde

van service?

Reclamebombardement

Het einde van ISDN lijkt wel het begin van een reclamebombardement. Het einde van ISDN betekent volgens groep A dat je mor-gen niet meer bereikbaar bent en volgens groep B is het een kans om je ISDN te ver-vangen door allerlei gratis oplossingen. En dit krijg je dan ongeveer vijf keer per week in je mailbox en honderd keer via banners in je webbrowser.

Te mooi om waar te zijn

Ik sprak onlangs een relatie die benaderd is door een VoIP-cowboy. Een gratis oplos-sing om van ISDN over te stappen naar VoIP. Tenminste, dat was het aanbod. Na verder zoeken en vragen bleek het uiteindelijk te gaan om een contract met meerdere jaren,

mét bijbehorende maandelijkse kosten in de kleine lettertjes. Verder bleek de klanten-service prima bereikbaar, alleen inhoudelijke kennis was even niet aanwezig. Service in cadeauverpakking, zonder inhoud. En dan de vraag aan Lagarde: wat moeten we doen? En kunnen jullie onze telefonie-op-lossing toch weer in beheer nemen?

Kansen

Ja, ISDN stopt. En ja, een vervangende oplossing is nodig. Voorkomen is beter dan genezen. Met ons 5-stappenplan stapt u geruisloos over van een ISDN- naar een VoIP-oplossing, zonder verlies aan service en zekerheid. Einde van ISDN, begin van Lagarde service.

Vijfstappenplan ISDN naar VoIP

1. Laat je huidige telefonie-omgeving in kaart brengen.

2. Oriënteer je op de diverse mogelijkheden voor vervanging (bijvoorbeeld hosted tele-fonie of een VoIP telefooncentrale).

3. Vraag een offerte aan met een transparant overzicht aan investeringen

4. Sluit een duidelijke service-overeenkomst af

5. Blijf effectief communiceren met een toekomstbestendige telefonie-oplossing.

Vragen?

Voor vragen over het einde van ISDN of over de service van Lagarde kun je me bereiken op cvreeken@lagarde.nl en/of 06-13145021.

Je hebt het vast al vaker gehoord: ISDN is aan het eind van zn Latijn. Per 1 september 2019 (ja, dat is al binnenkort) zullen de ouderwetse ISDN-lijnen niet meer beschikbaar zijn. Tijd voor iets anders! Cornelis Vreeken

delen:

Vallei Business nummer 3 2018

» FOV
» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement