JIJ Organiseren: Full service bureau voor onvergetelijke events

Magazines | Vallei Business nummer 3 2018

Jullie zijn van alle markten thuis?Of het nu een bedrijfsfeest, open dag of een receptie is; die ene dag moet zo fantastisch worden, dat je er nog lang van kunt

nagenieten. Dus denken wij graag out of the box en staan wij bekend om onze verrassende event-concepten waarbij beleving voorop staat. Bovendien zetten wij een event van A tot Z neer, van het brainstormen en de uitnodigingen, tot de evaluatie na afloop. Ook zijn we tijdens het evenement zelf aanwezig, zodat eventuele onvoorziene omstandigheden ook opgevangen kunnen worden. Wie door ons een event laat organiseren kan ontspannen achterover leunen, omdat wij al het werk uit handen nemen.

Maar iedere willekeurige medewerker van een bedrijf kan toch makkelijk zelf een succesvol evenement organiseren?Het organiseren van een event kost ontzettend veel tijd, dit wordt nog maar

wat vaak onderschat. Je moet aan van alles denken en het is belangrijk dat je niets vergeet. Ook mis je vaak de juiste contacten met leveranciers, locaties etc. Binnen een organisatie wordt bovendien regelmatig verwacht dat iemand dit er wel even bij doet. Vaak wordt gedacht dat het duurder is om met een evenementenbureau samen te werken, maar wanneer je beseft dat een medewerker die een evenement moet organiseren minder tijd over houdt voor de dagelijkse taken, valt dat nog wel mee.

Welke evenementen zijn jullie het meeste bijgebleven tot nu toe?De western-party die wij organiseerden voor een 65e verjaardag in Hendrik-Ido-Ambacht, is het eerste wat ons te binnen schiet. Niet alleen omdat het feest helemaal in het thema was, maar juist om het contact dat we hadden met de echtgenote van de jarige. Zij was ons heel erg dankbaar. Ook hebben we al meerdere in house evenementen georganiseerd. Leegstaande kantoorruimten die helemaal aangekleed moesten worden. Een flinke klus, maar het zag er uiteindelijk fantastisch uit. Ook een bedrijfsuitje waarbij mensen vooraf de bestemming niet wisten, zullen we niet snel vergeten.

JULLIE ZIJN PROGRAMMA COORDINATOR BIJ HET ZOMERFESTIVAL IN DE BINNENSTAD VAN VEENENDAAL DAT VAN 27 JULI TOT EN MET 26 AUGUSTUS PLAATSVINDT. WAAROM MOET IEDEREEN JUIST IN DIE PERIODE EEN BEZOEK BRENGEN AAN DE BINNENSTAD? In die periode is er iedere dag iets te doen in de binnenstad van Veenendaal: van een wielerronde tot een buitenfilm waarvan je kunt genieten terwijl je in het gras zit. In die periode bruist het centrum van Veenendaal van allerlei activiteiten!

Jullie organiseren al jaren events voor een ander, wordt het niet hoog tijd voor een eigen evenement? Mocht het er ooit van komen, dan zouden we een event willen organiseren dat gekoppeld is aan een goed doel. Bijzonder lijkt het ons bijvoorbeeld een dagje uit voor ouderen te organiseren, om hen eens extra in het zonnetje te zetten.

Zelf heb ik altijd een bijzondere klik met ouderen, aldus Carmen.

www.jijorganiseren.nl

Full Service Bureau voor onvergetelijke events

Zintuigen prikkelen, inspireren, een beleving bieden. Wanneer je het goed doet, kan een event een van de krachtigste

marketingactiviteiten zijn. Carmen van den Dikkenberg en Lonneke Valk van JIJ Organiseren uit Veenendaal zijn zich daar heel goed van bewust. Met hun creativiteit en enthousiasme weten zij ieder project tot een succes te maken, zo ontdekte Vallei Business tijdens een gesprek met Carmen en Lonneke.

Jij Organiseren

Lonneke Valk

evenementen | jij organiseren

Carmen van den

Dikkenberg

delen:

Vallei Business nummer 3 2018

» FOV
» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement