Ook ideaal voor zakelijke meetings: Mare e Monte

Magazines | Vallei Business nummer 1 2019

Franco Lorello is een bekende naam in de wereld van de Italiaanse keuken. Sinds hij zich vorig jaar verbonden heeft aan Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte in Bennekom, heeft dat restaurant een stevige boost gekregen. Dankzij de afzonderlijke serre, uitermate geschikt voor bedrijfsmeetings en -partijen, moet nu ook de zakelijke markt de weg naar Mare e Monte gaan vinden.

Mare e Monte

Ook ideaal voor zakelijke meetings

Binnenkomen bij Mare e Monte, in het hart van Bennekom, is een beetje als thuiskomen. Eigenaar Franco Lorello en chef Riccardo hebben met hun volledig Italiaanse team een huiselijk sfeer gecre?erd, waarin het prettig verblijven is. "Heel belangrijk. Je moet ook aanspreekbaar zijn. Het is belangrijk hoe je mensen ontvangt, maar ook hoe ze weer weggaan. Ze moeten zich thuis voelen", weet Franco Lorello, die je over het vak sowieso niks meer hoeft te leren. De geboren Italiaan heeft een karrevracht aan ervaring in binnen- en buitenland en bezit meerdere zaken. "De laatste jaren heb ik veel in Azi? gewerkt, onder andere als chef in Singapore, maar ook in landen als Thailand, Cambodja, de Filipijnen en Indonesi? ben ik werkzaam geweest, vooral om mensen te begeleiden bij het openen van Italiaanse restaurants."

Mare e Monte Horeca

Bekend

Lorello is een bekende naam in 'het wereldje'. Foto's met mensen als Ronald en Erwin Koeman, Marco van Basten, Leo Beenhakker en Ruud Gullit allemaal te gast geweest in ??n van Lorello's restaurants bewijzen dat. De vriendelij-ke restaurateur staat bekend om het gebruik van goede producten. Hij importeert de authentieke ingredi?nten rechtstreeks uit Itali?, en levert ze bijvoorbeeld ook aan andere Italiaanse restau-rants. Nog een manier dus waarop Franco een stukje Itali? naar Nederland brengt.

Zakelijke meetings

Bij Mare e Monte kan niet alleen 'gewoon' gedineerd worden. Regelmatig worden speciale avonden georganiseerd, bijvoorbeeld in de vorm van een Wijndiner. "Op die avonden kook ik zelf", geeft Franco aan. "De gasten krijgen dan een vijf-gangen diner, met telkens een toepasselijke wijn." Ook leuk voor een personeelsavond in de gezel-lige serre waarover Mare e Monte beschikt. Een ruimte die los staat van het restaurant zelf en die gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld zakelijke evenementen. "Meetings, personeelsfeesten, ver-jaardagen, jubilea.mogelijkheden genoeg", geeft Franco aan. "De ruimte heeft een eigen ingang, er zijn buffetmogelijkheden, mensen kunnen hun eigen muziek draaien. Eigenlijk is alles mogelijk. Wat onze gasten willen, dat krijgen ze van mij."

Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte

Bakkerstraat 1

6721 WG Bennekom

0318 420 317

www.mare-e-monte.nl

Lorello is een bekende naam in 'het wereldje

delen:

Vallei Business nummer 1 2019

» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement