Oxania: Uw specialist in autoleasing

Magazines | Vallei Business nr 6 2015

OVER EEN ACCORDEON, CURVES EN YOGA

Of iemand nu aan het werk is of naar een hilarische YouTube-video kijkt, het digitale leven zorgt ervoor dat velen in hun stoel hangen in plaats van erop te zitten. Dat hangen kan behoorlijke lichamelijke schade veroorzaken. En daar is niets grappigs aan. Ook zitten veel mensen te lang op een computerwerkplek met een hoge rug, opgetrokken schouders en vooruitreikende nek; dit is bepaald geen goede lichaamshouding. Een langdurige slechte zithouding wordt in verband gebracht met rugpijn, verslapte spieren en zelfs verlies van lichaamslengte.

Bij een ideale houding zijn de curves van de ruggengraat in één lijn en worden de rugspieren sterk gehouden

Ruim zes jaar geleden hebben Huib van Loon en Martin Schuurman Oxonia opgericht. Ons bedrijfsplan is ontstaan in Oxford”, zo vertelt Martin Schuurman. “We werkten al jaren bij een internationale autoleasemaatschappij en zagen dat klanten weinig flexibiliteit hadden om adequaat op een steeds wijzigende mobiliteitsvraag in te spelen, door de veelal standaard contracten die door leasemaatschappijen worden aangeboden. We zagen dat het anders kon en moest, en zo ontstond de gedachte om op te treden als intermediair.”

Oxonia

Uw specialist in autoleasing

Huib van Loon: “Oxonia is uw centrale link met autolease- en verhuurmaatschappijen, één aanspreekpunt met korte lijnen. Wij hebben gezamenlijk ruim 40 jaar kennis van autoleasing en -financiering en zorgen hierdoor voor een altijd passende oplossing. Oxonia realiseert schaalvoordeel door collectiviteit. U profiteert daarvan, zo bespaart u direct op de kosten van uw wagenpark.”

Wat Oxonia voor u kan betekenen

Oxonia levert een diversiteit aan diensten, van leasing tot aan consult op het gebied van uw wagenparkbeheer. Wist u bijvoorbeeld dat het wagenpark vaak in de top drie van kostenposten valt? Wij helpen u om deze kosten te verlagen en uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te richten.

Onze klant Robin Energie deelt, bij monde van directeur Ronald Ruskauff, zijn ervaringen. “Toen ik mijn bedrijf startte zocht ik een degelijke en betrouwbare partner voor ons wagenpark en kwam terecht bij Oxonia. De opdracht voor Oxonia was om leaseauto’s te vinden die niet alleen scherp geprijsd, maar ook goed uitgerust waren. Bovendien ging het om een korte leaseperiode en moesten ze snel beschikbaar zijn. Oxonia regelde dit niet alleen, maar verraste ons ook met haar expertise en dienstverlening. Als je een shortlease-auto zoekt, een nieuwe auto of een creatieve oplossing, neem dan contact op met Oxonia en ze zullen het voor je regelen.”

Direct kosten besparen op uw auto’s en beheer?

Of heeft u een andere vraag? Wij maken

graag een afspraak om uw besparingsmogelijkheden te bespreken. Oxonia is gevestigd aan de Electronenstraat 6, 3903 KJ te Veenendaal en bereikbaar via 0318-763909

en info@oxonia.nl. n

U kunt bij Oxonia terecht voor:

• Autoleasing

Merkonafhankelijk, u heeft de keuze uit alle automerken

• Shortlease

Korte leaseperiode met heldere voorwaarden

• Financial lease

Zakelijke financiering van uw personen- en bedrijfsauto’s

• Private lease

Heldere leaseconstructies voor particulieren

• Wagenparkbeheer

Met specialistische kennis verzorgen wij het complete wagenparkbeheer voor u. Denk hierbij niet alleen aan operationeel beheer maar ook aan analyse en advies inzake uw mobiliteitsregeling, interne processen en leveranciersmanagement. Realisatie van kostenbesparingen vormt hier de rode draad

Met meer dan 40 jaar ervaring, kennis van de markt en wet- en regelgeving ontvangt u bij Oxonia dan ook een gedegen advies afgestemd op uw situatie en kunt u rekenen op complete ontzorging.

Autolease

Uw voordelen bij Oxonia:

• Expertise en specialistische kennis

Met jarenlange gezamenlijke ervaring in lease en wagenparkbeheer

• Prijsvoordeel door collectiviteit

Direct inkoopvoordeel voor u

• Merkonafhankelijk

Wij zijn goed in elk merk

• VNA-gecertificeerd

Door Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen gecertificeerde leasepartner

• Shortlease op maat

Lease op basis van de door ú aangegeven combinatie van looptijd en jaarkilometrage

• Overzichtelijke contracten

Duidelijke voorwaarden in heldere taal, geen verrassingen achteraf

• Eén aanspreekpunt

Oxonia regelt alles op het gebied van mobiliteit voor u en uw medewerkers

• Snelle responsetijden

Compacte organisatie met korte communicatielijnen en persoonlijke benadering

• Lease van personenauto’s en bedrijfswagens van twee tot 60 maanden

• Op de hoogte van alle wettelijke wijzigingen en laatste nieuws

Fotobijschrift

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement