Eten en drinken: restaurant de Hooghe Hof

Magazines | vallei Business nummer 4 2010

Natuurlijk gastvrij

Restaurant De Hooghe Hof onderging afgelopen voorjaar een transformatie. De sfeer en uitstraling werden tijdens de verbouwing grondig op de schop genomen en aangepast. Volgens bedrijfsleider Mark van Netten was na acht succesvolle jaren een update wel nodig om het restaurant in een moderner jasje te steken, maar: “Het belangrijkste blijft het voor ons om onze gasten een heerlijke avond te bezorgen tegen een betaalbare prijs.”

Het rastaurant richt zich op een mix van de Franse en Nederlandse keuken. Van Netten: “Onze chef-kok gebruikt veel verse producten uit de regio dus wij kunnen zo een verassende mix van beide keukens op tafel zetten. We willen dat onze gasten voldoende keuze hebben en van een gevarieerd aanbod kunnen genieten.” Niet alleen de individuele gasten kunnen terecht bij De Hooghe Hof ook is er een zaal (half rond) voor groepen en of bedrijven. “We kunnen in alle wensen voorzien voor evenementen of vergaderingen. We houden nauw contact met de klant en kunnen zo bieden wat er gevraagd wordt.” Met de metamorfose gaat het restaurant de toekomst tegemoet. “De uitstraling is moderner en meer van deze tijd, maar de service blijft voor ons het belangrijkste. Mensen willen een leuke avond uit en moeten zich welkom voelen. Wij zorgen daarvoor.”

Meer informatie:

Restaurant De Hooghe Hof

Brugveenseweg 25, 3781 PG Voorthuizen

T 0342 474244, info@dehooghehof.nl

www.dehooghehof.nl

op maandag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 21.00 uur geopend

BUSINESS SPECIAL

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by