Column Youngwise

Magazines | Vallei Business nummer 6 2018

Vallei business | nummer 6 | januari 2019

Youngwise column

Feest bij Youngwise

Het jaar 2019 staat bij Youngwise volop in het teken van feest. Ik hoor je denken, dat is nogal logisch als je in deze business zit. Maar we staan ditmaal zelf in het middelpunt met drie maal reden tot feest.

Nieuw pand

Onlangs zijn we verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Galvanistraat 30 in Ede. We zitten er nog maar net en er moet echt nog best wel wat gebeuren. Maar dat gaat helemaal goed komen en als het zover is, dan gaat de loper uit!

15-jarig bestaan

Maar dat is niet het enige wat we vieren, we bestaan dit jaar precies 15 jaar. Toen ik 25 was begon ik als freelancer in de ondersteuning voor marketing, communicatie en events. Ook werkte ik toen nog samen in het event- & horecabedrijf van mijn vader. Dit jaar bestaan we dus alweer 15 jaar. Wow, time flies when you are having fun!

Van klein tot groot

Youngwise is uitgegroeid tot een volwassen reclame- & eventstudio en we zijn spar-ringpartner voor vele grote en kleine ondernemers in deze mooie regio. Jaarlijks groei-en we volop, we hebben een geweldig team en op onze projecten en onze opdrachtge-vers ben ik echt mega trots.

Dromen, durven, doen

Wat is het een droom om elke dag te doen waar je zo blij van wordt en dagelijks zoveel mooie dingen te mogen maken. In deze regio zijn we onderscheidend, want we com-bineren marketing met evenementen. Toen ik ooit als marketeer werkzaam was, zag ik dat dit een unieke combinatie is die strategisch werkt. Inmiddels heet dit live com-municatie en heb ik deze overtuiging kunnen omzetten in gave projecten en successen voor de ondernemers waarmee ik samenwerk.

Persoonlijk feestje

Zoals gezegd, het is feest bij Youngwise en de goede lezer heeft gezien dat ook ik dit jaar een feestje vier. Vanuit onze vernieuwde studio gaan we het jaar 2019 knallend tegemoet en zullen we de confettishooters weer volop laten knallen. Want dat is inmid-dels een traditie bij Youngwise. Alle successen worden ingeluid met een luid rinke-lende bel en een knallende shooter. Het leven moet je vieren en je moet het beste van jezelf laten zien. Dat zit in ons DNA.

Jubileum- & openingscadeau

Eindigt jouw oprichtingsjaar op een 9 of 4, dan is het in 2019 zeker ook bij jou feest! En gezien de vele panden die gebouwd worden in de regio en de bedrijvigheid bij onder-nemers, staan er veel openingen op stapel. Speciaal voor deze bedrijven hebben we een leuk presentje. Laat het ons weten op events@youngwise.nl en ik kom binnenkort bij je langs.

Feest is communicatie

Het belangrijkste is; vier je feest op een manier die bij je past. Of het nu feestelijk is of enkel communicatief. Maar wat je ook doet, laat het niet ongemerkt voorbij gaan. Dit is een bijzonder moment om jouw organisatie in volle glorie te tonen. Om te laten zien wat je met hard werken hebt weten te bereiken, samen met de mensen om je heen. Of het nu je familie is, je vrienden, je medewerkers, de opdrachtgevers of je leveranciers zijn. Het is een moment van dankbaarheid en buitengewone trots. Dat is wat het is!

Youngwise, al 15 jaar vormgever van de beleving en regisseur van de ontmoeting.

Goede zaken!

Lisette de Jong

www.youngwise.nl

delen:

Vallei Business nummer 6 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by