Column Organad

Magazines | Vallei Business nummer 6 2018

De Diamantmijn maakt bedrijfs-advisering toegankelijker

Het inzichtelijk krijgen van de doelstellingen en de daarbij behorende KPI's is van cruciaal belang voor een goede bedrijfsvoering. Zo ook dat periodetrends met ??n muisklik zichtbaar zijn en de achterliggende gegevens ingezien kunnen worden. Steeds meer bedrijven en organisaties zien dit als een belangrijk onderdeel van hun rapportages. De bewustwording is groot. De betrokkenheid en de beheersbaarheid gaan hiermee samen op.

De Diamantmijn biedt met enkele apps iedere organisatie de mogelijkheid om dit nu eenvoudig en heel voordelig voor elkaar te maken. Zonder investering in dure software, met enkele eenvoudige apps.

Eenvoud

De eenvoud waarmee gegevens beschikbaar komen en de manier waarop de resultaten inzichtelijk gemaakt worden, maken dat het bespreken van doelen en prestaties routine worden. Wat nu vaak nog niet het geval is. De onderbouwing van de resultaten is met deze apps ook altijd beschikbaar.

Hoe bepaal je de doelen en de kern prestatie indicatoren (KPI's) van een proces of een deelproces? Ook dit ondersteunen de apps van De Diamantmijn. De apps maken dit snel duidelijk en zorgen gelijk voor bewustwording en het draagvlak. Als De Diamantmijn een samenwerking van werkstudenten en MKB adviseurs weten we dat bewustwording en draagvlak een vereiste zijn voor succes.

De apps van De Diamantmijn worden ondersteunt met enkele diensten, ver-zorgt door werkstudenten en/of MKB adviseurs.

In een volgende column wil ik ingaan op deze diensten. Hoe De Diamantmijn met haar apps uw succes kan versterken.

www.DeDiamantmijn.nl

column De Diamantmijn

delen:

Vallei Business nummer 6 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by