ASB is ook specialist riooltechniek

Magazines | Vallei Business nummer 6 2016

ASB is al een aantal jaren bekend als specialist in het saneren van asbest. Wat minder bekend is, is dat ASB ook specialist is in riooltechniek. Een gemotiveerd team van vakmannen is dagelijks actief om gebruikers of bewoners zo snel mogelijk af te helpen van asbest of rioleringsproblemen. Hierbij werken ze met een kenmerkende bewonersvriendelijke aanpak. Kortom: hoog tijd voor een kennismaking!

"Juist ook in onze branche draait alles om goede communicatie", vertelt eigenaar Coen Lagerwey enthousiast. "Mensen willen gezond en zorgeloos wonen en werken. Ze willen volledige informatie, tijdig duidelijkheid over de aanpak en een begripvolle contactpersoon. Dat snappen wij en al onze mensen voelen zich hier verantwoordelijk voor. Daarom durf ik te zeggen dat ASB gespecialiseerd is in asbestsanering en riooltechniek op plaatsen waar mensen wonen en werken. Deze specifieke kennis en ervaring maken ASB niet alleen uniek, maar ook een ijzersterke partner."

Synergie

De keuze om de dienstverlening uit te breiden met riooltechniek is een heel logische stap. Lagerwey: "Van de 100.000 kilometer riolering in Nederland is een groot deel nog gemaakt van asbesthoudende buizen. Als asbestsaneerder hebben wij inmiddels al heel wat van deze buizen verwijderd. Na de sanering moest er altijd een ander bedrijf komen om het riool opnieuw aan te leggen. Dat is voor de opdrachtgever een hoop extra geregel en gedoe. Daarom hebben we besloten om de opdrachtgever maximaal te ontzorgen. Wij saneren dus niet alleen de asbesthoudende buizen, we leggen ook de nieuwe riolering aan. Uiteraard volgens de kenmerkende ASB-aanpak."

Riooltechniek

De vakmensen van ASB brengen in opdracht van woningcorporaties, aannemers, instellingen, bedrijven of particulieren het riool zo snel mogelijk weer in topconditie. Lagerwey: "Onze bewonersvriendelijke aanpak is ook binnen de rioleringbranche onderscheidend. Onze vakmensen werken netjes en zorgvuldig zodat iedereen zo snel mogelijk verder kan met de dagelijkse bezigheden. Of het nu gaat om een ontstopping, camera-inspectie, renovatie of een nieuwe aanleg van het riool. Wij zijn zuinig op uw privébezit en uw vertrouwen!"

ASB in de praktijk

Een mooi praktijkvoorbeeld illustreert de synergieke kracht van ASB. Lagerwey: "Bij diverse flatgebouwen aan de Gasperilaan en de Nansenlaan in Utrecht hebben we in opdracht van woningcorporatie Mitros alle asbesthoudende leidingen verwijderd. Zodra de sanering was afgerond, startten onze rioolspecialisten direct met de aanleg van nieuwe grond- en standleidingen. Zo beschikten de bewoners snel weer over een goede en veilige hemelwaterafvoer."

 

 

 

delen:

Vallei Business nummer 6 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement