Volledige HR-afdeling op afstand voor een vaste prijs

Magazines | Vallei Business nummer 6 2016

HRMORe: Volledige HR-afdeling op afstand voor een vaste prijs

"We willen snappen waar de ondernemer naar toe wil en vertalen dit naar acties om het personeelsbestand daarbij aan te laten sluiten." Aan het woord is Edwin Heus, directeur en eigenaar van HRMORe. De HR-dienstverlener uit Nijkerk ondersteunt bedrijven die HR-activiteiten willen uitbesteden of die de HR-afdeling willen professionaliseren. Met HR op afstand neemt HRMORe alles op HR-gebied uit

handen voor een vaste prijs.

HR op afstand bestaat uit een HR-administratie-

systeem, een HR-Expertisecenter en HR-analytics. Precies wat ambitieuze ondernemers die zich volledig op ondernemen willen richten, nodig hebben. "Wanneer de ambities van de ondernemer gedragen worden door de medewerkers, verloopt de ontwikkeling van een organisatie veel soepeler. Dat is de toegevoegde waarde die wij willen leveren. Ook voor bedrijven die wel over een HR-afdeling beschikken. In dat geval kunnen wij de administratie uit handen nemen, zodat de HR-manager de handen vrij heeft om de rol van businesspartner op te pakken. Desgewenst kunnen wij daarbij een adviserende of coachende rol vervullen."

Proactief HR-administratiesysteem

In het gebruiksvriendelijke administratiesysteem van HRMORe worden de HR-gegevens, zoals contracten, vakantiedagen, ziekteverzuim et cetera, ingevoerd. "Wanneer actie nodig is, bijvoorbeeld bij afloop van een tijdelijk contract, geeft het systeem een melding. Zo kan de ondernemer of betreffende HR-medewerker altijd tijdig inspelen op personele wijzigingen. Daarnaast houden wij ook de vinger aan de pols. We zitten niet te wachten totdat een klant belt. Als we bijvoorbeeld zien dat het ziekteverzuim oploopt, trekken we direct aan de bel. We brengen de HR-kennis actief naar onze klanten toe."

Op elke vraag een antwoord van het HR-expertisecenter

Het HR-Expertisecenter van HRMORe heeft de know how in huis van HR-professionals op het niveau van senior adviseur en HR-manager. Ondernemers kunnen er met al hun vragen terecht. Denk aan:

? Ik wil reorganiseren. Hoe pak ik dat aan?

? Hoe ontsla ik iemand op staande voet?

? Hoe kan ik het arbeidscontract van een werknemer op pensioenleeftijd verlengen?

? Hoe faciliteer ik werknemers die door willen groeien?

? Hoe tuig ik een gedegen salarisgebouw op?

? Hoe zet ik een functiegebouw neer dat past bij de ambities van onze onderneming?

Voorbereid op de toekomst met

HR-analytics

Eens per jaar maakt HRMORe een rapport van de HR-data uit de HR-administratie en bespreekt dat met de ondernemer. "Onderwerpen die tijdens het gesprek aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: Sluit de richting die de onderneming op gaat aan bij het kennisniveau van de werknemers? Is het slimmer om kennis binnen te halen via nieuwe werknemers of kunnen we beter onze werknemers omscholen? HR-analytics biedt het inzicht waarop een ondernemer gedegen aan de toekomst van zijn bedrijf kan bouwen."

Zeker van slagkracht

"Voor de slagkracht van een onderneming wordt het steeds belangrijker om in contact te zijn met medewerkers. Dat vraagt om aandacht voor medewerkers. Door die taak aan HRMORe toe te vertrouwen, kan de ondernemer doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen."

HRMORe - Langestraat 37, Nijkerk

088 - 0588 788 - www.hrmore.nl

info@hrmore.nl. HRMORE is onderdeel van de Middenduin Groep

"Wanneer de ambities van de ondernemer gedragen worden door de medewerkers, verloopt de ontwikkeling van een organisatie veel soepeler"

delen:

Vallei Business nummer 6 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement